El PSPV-PSOE de Castelló denuncia el silenci de Mazón davant una Generalitat “col·lapsada” que manté milers de treballadors sense cobrar

El diputat a les Corts Rafa Simó qualifica de “nefasta” la gestió del Consell del PP i Vox i exigeix solucions urgents davant una situació “sense precedents”

El diputat a les Corts pel PSPV-PSOE Rafa Simó ha denunciat aquest diumenge que la “gestió negligent” de Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat “es tradueix ja en impagaments massius” a milers de treballadors, docents, persones en situació de dependència, farmàcies i ajuntaments. “Els impagaments s’han disparat en els últims mesos fins al punt que hi ha famílies amb serioses dificultats per a passar el mes”.

El representant socialista ha retret al bipartit de PP i Vox que, davant aquesta situació, l’única resposta siga “el silenci i la inacció”. “És una vergonya que hi haja professors, per exemple, que cada dia acudeixen als seus centres educatius a formar els nostres joves i que, a final de mes, el Consell de PP i Vox no els abone el sou que es tenen guanyat. No es pot jugar amb el pa de la gent”, ha afirmat Simó.

El representant castellonenc ha recordat que aquesta no és la primera vegada que el PP aboca la Generalitat “a la ruïna” i són els seus propis treballadors qui ho paguen sense cobrar. “En l’última legislatura del PP a la Generalitat, amb Alberto Fabra al timó, vam viure una situació inèdita fins al moment i que hui es reviu de forma més empitjorada”.

Rafa Simó ha atribuït els problemes de liquiditat de l’administració valenciana a la baixada massiva i sense justificar d’impostos als més rics, una mesura que, “com ja veiem, està tenint un impacte devastador en els servicis públics”.

Simó ha remarcat que “estem davant les primeres conseqüències de la nefasta gestió de Mazón” i ha exigit “solucions urgents” a una situació “greu” que té a la Generalitat “en un col·lapse sense precedents”. El diputat socialista s’ha preguntat si el president del PP “pagarà les nòmines i ajudes pendents del seu butxaca o si pensa posar alguna solució sobre la taula”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar