El PSPV-Ports Maestrat constitueix el comitè electoral per a afrontar les eleccions europees

El Pspv Psoe Ports Maestrat va constituir el dilluns a la nit el Comitè Electoral comarcal de cara a les eleccions europees del pròxim mes de juny en una reunió celebrada en el Palau del Marquès de Villores de Sant Mateu.

A la trobada presidida per la secretària general Ana Besalduch van assistir els integrants de l’Executiva comarcal, secretaris generals i d’organització, alcaldes i portaveus municipals que durant la reunió van marcar l’estratègia electoral enfront dels pròxims comicis europeus.

Segons ha informat el secretari d’organització de Ports Maestrat, Edu Barberá, es va traslladar un missatge d’ànim i de força als alcaldes i portaveus, que ha tingut més embranzida després de conèixer la decisió del secretari general del partit de quedar-se al capdavant del Govern d’Espanya.

En el transcurs de la reunió entre altres assumptes es va fer una valoració des de diferents punts de vista de la continuïtat de Pedro Sánchez i es va posar de manifest que aquestes eleccions europees són molt importants perquè marcaran el futur de les polítiques de la Unió (UE) respecte a Espanya.

En aquest aspecte des de l’executiva del PSPV Ports Maestrat es va fer una anomenada a la mobilització de les persones d’esquerres i progressistes davant la transcendència que suposarà el tipus de govern que surti de les urnes per a Europa.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar