El PSPV obri la legislatura a la Diputació amb la mà estesa a l’equip de govern i la promesa de ser “útils i propositius”: “és el que ens demana la ciutadania”

El portaveu socialista, Samuel Falomir, posa en valor la gestió del president Martí i demana que es mantinga “la visió sensible amb els pobles xicotets”

L’equip de 10 diputats i diputades del PSPV de la Diputació de Castelló ha pres hui possessió amb la promesa de “ser útils des de l’oposició”. El nou portaveu socialista, Samuel Falomir, ha estés la mà a la presidenta Marta Barrachina, del PP, per a arribar a acords “que milloren la nostra província”. Falomir vol seguir l’estel de José Martí i agafa la bandera del diàleg i del pacte “perquè és el que la ciutadania espera dels seus representants polítics”. En el dia del traspàs de poders, el dirigent socialista ha agraït a Martí haver aportat a la corporació provincial “una visió més municipalista, justa i igualitària”. “Treballarem des de la humilitat i la capacitat d’arribar a acords”.

Samuel Falomir ha anunciat en el seu primer discurs com a portaveu socialista que portarà “una oposició constructiva i propositiva, que sume i que amb lleialtat i fiscalització ajude a millorar la gestió diària de la institució”. Assegura que el mandat, per part del PSPV, “s’allunyarà del panorama de bronca i crispació que s’ha instal·lat al si de la política estatal”. “Els que ja em coneixen saben que no m’agrada la bronca, soc més de buscar acords i punts d’enteniment, la ciutadania no espera de nosaltres l’insult, espera el respecte, el debat que aporta solucions i deixar de costat la política del no pel no, ja que no és útil i no aporta res a esta societat”.

Quant a l’acció de govern, Falomir ha demanat que es mantinga “la visió sensible amb els municipis xicotets, que són els que més assistència necessiten aquesta institució”, continuant així la línia de treball encetada pel president Martí de bolcar-se amb l’interior per a frenar el fenomen de l’èxode rural.

Respecte al seu equip, ha destacat que “són regidors i regidores amb experiència demostrada en la gestió municipal i això ens ajudarà a aportar solucions als problemes que se’ns plantejarà com a institució”. “No evadirem la nostra responsabilitat i aportarem propostes i solucions sempre que l’equip de govern vulgueu comptar amb nosaltres”.

Finalment, ha reclamat a l’equip de govern “unitat” en la lluita contra la violència de gènere, l’homofòbia, la xenofòbia i qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, religió o raça. Així mateix, ha desitjat a l’executiu popular “els màxims encerts, perquè com es sol dir la vostra sort serà la sort de tota la província de Castelló”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar