El PSPV de la Diputació celebra la consolidació del festival gastronòmic de José Martí com a referent de l’art culinari de Castelló

El PSPV de la Diputació de Castelló, amb Samuel Falomir al capdavant, ha mostrat aquest divendres tot el seu suport als productors de gastronomia local i de quilòmetre zero de la província presents el Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, que se celebra fins a diumenge al passeig marítim de Vinaròs. Falomir, acompanyat pels diputats Ruth Sanz, Merche Galí, Zaida Moreno i Rhamsés Ripollés, ha expressat la seua satisfacció per la consolidació d’aquesta iniciativa impulsada ara fa un any pel govern socialista de José Martí “i que ja s’erigeix com la trobada culinària anual més gran al nostre territori”. El portaveu destaca que “Martí va saber vore el potencial de la nostra gastronomia i va treballar per a convertir-la en un element crucial del relat turístic que hui segueix la nova administració del PP”. “Aquest festival és un aparador perfecte per a exhibir la nostra diversitat i art culinari i per a promoure la sostenibilitat a través dels productes de proximitat”.

A més dels representants provincials, han estat presents els alcaldes i alcaldesses de Càlig, Sant Mateu, Traiguera, Santa Magdalena de Polpís i, com a amfitrió, Vinaròs.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar