El PSPV de Castelló vol ser “els ulls i els oïts de la ciutadania” per a convertir-se en l’alternativa de canvi i ampliar el mapa roig en 2027

El secretari general provincial, Samuel Falomir, dona instruccions a l’Executiva i la militància per a ser dic de contenció contra els retrocessos en drets i polítiques socials dictats per les dretes

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, destaca que “el desgovern i la pèrdua de llibertats” són les dues grans inquietuds del partit socialista en l’inici del nou curs polític. Falomir anuncia que l’Executiva es desplegarà pel territori per a donar suport a les agrupacions amb responsabilitats executives i d’oposició per a ser dic de contenció contra els retrocessos en drets i polítiques socials dictats pels governs de PP i Vox. En una reunió amb els principals càrrecs de la formació, Samuel Falomir demana “ser els ulls i els oïts de la ciutadania, arreplegar i portar endavant idees, perquè som el partit que més s’assembla a la societat castellonenca i perquè som els únics que governem per a la majoria”.

La direcció provincial actuarà de pont entre les altes institucions i els municipis per tal que la veu dels pobles siga tinguda en compte “com s’ha fet durant els últims anys amb els i les socialistes al capdavant de la Diputació i la Generalitat valenciana”. Seguint la línia dels últims mesos, els membres de l’Executiva provincial recorreran les huit comarques per a entrevistar-se amb la militància i el veïnat per a arreplegar les seues preocupacions i idees “que ens ajudaran a fer de Castelló una província de futur”.

Falomir, qui també ha convocat tots els secretaris generals comarcals, apel·la a la il·lusió i a les ganes “de construir un projecte atractiu que siga capaç de convertir-se en una opció de canvi majoritària que permeta assolir nous governs i recuperar la Diputació de Castelló”.

“En els últims comicis vam ampliar el nombre de suports i escons, però no han estat suficients per a revalidar molts governs, per aquest motiu hem de seguir deixant-nos la pell perquè en les pròximes convocatòries electorals tinguem la suficient força per a liderar les administracions locals, provincial i autonòmica”. “En tres mesos, PP i Vox ens han demostrat que la inexperiència i la falta de lideratge pot desfer com un tarró de sucre el treball ben fet en huit anys”. El secretari general assenyala que per a aconseguir aquest repte “cal treballar els quatre anys perquè la societat ho valore dipositant en 2027 el vot del Partit Socialista en les urnes”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar