El PSPV d’Alcossebre-Alcalà de Xivert destaca la inversió de més d’1 milió d’euros que farà la Diputació en la localitat

El portaveu, Joan Ronchera, demana que l’alcalde “deixe de fer victimisme i es pose a gestionar els recursos municipals per a complementar estes ajudes”

 

Alcalà de Xivert-Alcossebre, 24-03-2021: El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, ha volgut destacar la gran inversió que farà la Diputació de Castelló en este 2021 en la localitat i que superarà el milió d’euros en diferents plans. Ronchera explica que “malgrat que l’alcalde sempre s’ha volgut presentar com a una víctima, la realitat és que la Diputació de Castelló invertirà durant este període pressupostari més d’1 milió d’euros en el nostre municipi, fent que s’arribe a una xifra històrica per a este ajuntament i sense descartar més recursos durant este exercici. Li demanem a l’alcalde que deixe de fer victimisme, reconega la realitat i se pose a treballar per a gestionar els recursos municipals i que servisquen de complement per a estes ajudes provincials”.

 

Als pressupostos de la Diputació podem trobar diferents plans d’ajuda per al municipi d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, entre els que Ronchera destaca “els 180.000 euros que aniran destinats a un Pla Director del Castell i les obres de consolidació de la muralla Albacar, un estudi que serà pioner en Europa i que demostra la implicació de la Diputació, des de que està presidida pel socialista José Martí, amb la nostra localitat”. A este pla, s’han de sumar els 123.900 euros del Pla 135 per a obres i serveis; els 49.560 del Pla Reactivem Obres per a inversions sostenibles i els 167.079 euros per a la contractació d’un equip per a Serveis Socials.

 

El representant socialista argumenta que “a tots estos programes directes li hem de sumar les ajudes impulsades per la Generalitat del Pla Resistir de 337.009 euros per a aquells negocis més afectats per la pandèmia on l’ens provincial ha participat  amb 75.827,02 euros. D’altra banda, molt prompte la Diputació traurà les ajudes Reactivem Empreses on invertirà més de 5 milions d’euros en tota la província, i per suposat es podran beneficiar molts negocis i professionals d’Alcalà-Alcossebre. A més, junt a la Generalitat, la Diputació invertirà 182.000 euros en el Fons de Cooperació dels municipis turístics i als 142.500 del Fons de Cooperació Municipal rebuts al 2020, enguany la Diputació aportarà el doble i quedarà a disposició de l’ajuntament.

 

Ronchera destaca que estem parlant “d’una inversió històrica que supera el milió d’euros i encara es podria incrementar” i conclou dient que “és el moment d’invertir en la nostra ciutadania, demanem a l’alcalde que abandone el discurs de la queixa i que passe a l’acció, apostant per polítiques de col·laboració amb les veïnes i veïns i d’inversió en el futur del nostre poble”. 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar