El PSPV critica “l’ús partidista” que fa el PP del web de la Diputació i demana que es seguisca el principi de neutralitat de les institucions

El PSPV de la Diputació de Castelló critica, en veu de la portaveu adjunta, Ruth Sanz, “l’ús partidista” que fa el govern de Marta Barrachina de la pàgina web de la corporació provincial i dels comptes de xarxes socials. D’acord al que diu, l’executiu popular inclou en l’apartat de comunicació referències explícites contra el PSPV i declaracions partidistes com les que va proferir la vicepresidenta María Ángeles Pallarés dies enrere acusant l’antic govern de “vendre fum”. “Es poden trobar publicades”, denuncia. Sanz assenyala que a través dels comunicats, notes de premsa i vídeos publicats en aquests canals “es fan valoracions negatives molt periòdicament contra la gestió del PSPV”.

Ruth Sanz fa una crida perquè les finestres principals de la Diputació a internet seguisca “els principis de neutralitat”. Per a la diputada de Càlig, “les plataformes comunicatives de la Diputació no són del PP i han de servir per a traslladar informació institucional, en cap cas informacions segades pel partidisme excloent d’uns pocs”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar