El PSPV celebra una ‘fita’ més en la transformació de l’N-232 amb la licitació de l’assistència tècnica per al control de les obres entre la Torreta i Morella

El portaveu socialista morellà, Rhamsés Ripollés, reconeix el compromís del govern central per a millorar la connectivitat de la comarca “amb la inversió més gran en infraestructures feta mai” als Ports i el Maestrat

El portaveu del PSPV de Morella, Rhamsés Ripollés, qualifica de “bona notícia” l’anunci del Ministeri de Transports de licitació, publicat avui al BOE, per un valor de 950.000 euros dels serveis d’assistència tècnica per al control i la vigilància de les obres de modernització de l’N-232 en el tram que uneix la Torreta amb Morella Sud. També s’inclou la reordenació dels accessos.

“Es tracta d’una infraestructura vital per als Ports-Maestrat i que en qüestió d’anys s’ha transformat de dalt avall amb la inversió més gran en infraestructures feta mai a les nostres comarques, superant els 70 milions d’euros”. Ripollés celebra que comptem “amb un govern compromés que entén la importància d’aquesta estratègica carretera per a la connectivitat i el desenvolupament dels nostres municipis”. No en va, l’N-232 serveix com a punt d’arribada per a turistes procedents d’Aragó, el País Basc i Navarra.

Amb la licitació de les obres s’avança en la culminació del projecte d’eixamplament i de millora de ‘la nacional’ des del Port de Querol a la capital dels Ports. En la primera fase es van salvar les 68 corbes que conformaven aquest pas de muntanya entre el mar i la serra, quedant només per executar el tram entre l’inici de la variant de Querol i Morella. Amb els 20 milions d’euros pressupostats per a aquesta segona etapa es condicionaran els cinc quilòmetres de via pendents, ampliant la calçada, eliminant corbes i construint cunetes per a millorar la seguretat viària, facilitar la conducció i continuar reduint els temps de viatge entre Morella i Vinaròs.

Per a Ripollés, aquesta modernització “és més que una millora en la infraestructura, és la concreció d’una reivindicació històrica dels Ports, el Maestrat i les comarques limítrofs de l’Aragó que està a punt de fer-se realitat”. El representant socialista agraeix al govern del president Pedro Sánchez “fets i molt de treball que no només transformen les nostres carreteres, sinó també milloren les perspectives i el futur de la nostra comarca”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar