El PSOE y Compromís en Diputación dan la espalda a pymes y autónomos de Castellón

 

  • COMUNICADO DE PRENSA:

El PSOE i Compromís en Diputació donen l’esquena a pimes i autònoms de Castelló   

  • Els populars lamenten que l’equip de govern es negue a donar suport a les propostes del PP per a ampliar les ajudes a sectors afectats pel Covid, com el comerç  
  • Vicent Sales: “Cada dia que passa és una oportunitat perduda per als autònoms que sí que han de fer front al pagament d’impostos i despeses”

16 febrer 2021.- El Partit Popular en la Diputació ha lamentat hui que PSOE i Compromís en la Diputació de Castelló hagen donat l’esquena als autònoms i pimes de la localitat. El portaveu del PP en la institució provincial, Vicent Sales, ha explicat que els populars consideren que “és el moment de posar les institucions al servei dels sectors productius de la província”.

Els populars han presentat una moció al ple de hui perquè s’incloga al sector comercial en les ajudes previstes per la Diputació, però “de manera sorprenent, l’esquerra malgrat dir que estan d’acord, han decidit votar en contra de la proposta” el que s’afig al fet que segueixen sense estar les bases per a les ajudes a autònoms i pimes.

Sales ha explicat que “vistes les diferents declaracions públiques, és evident que el que de debò pensa l’esquerra és que els empresaris, els autònoms i les pimes són els dolents de la pel·lícula i que no mereixen ajudes”. En aquest sentit, el portaveu popular ha recordat que “estem parlant de mantindre els llocs de treball” i ha advertit que “són ja 200.000 els desocupats a la província de Castelló”.

Sales ha advertit que “per desgràcia, la caiguda del consum i les restriccions estan deixant una petjada en el mercat laboral i, en conseqüència, en l’economia de la província de Castelló pel que pensem que cal afanyar-se, posar al costat dels sectors econòmics les ajudes” ja que “mentre PSOE i Compromís neguen aquestes ajudes, cada dia tanquen empreses a la província”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar