El PSOE serà la veu dels agricultors castellonencs a Europa enfront d’un PP “preocupat només per fer-li oposició a Sánchez”

La candidata Gema Soriano reprotxa al PP que “coquetege amb l’extrema dreta francesa que manté una guerra oberta contra els nostres productes del camp”

La candidata socialista per Castelló per a les eleccions europees, Gema Soriano, defensa que el PSOE serà la veu dels agricultors castellonencs al Parlament Europeu enfront d’un PP “preocupat només per fer-li oposició a Pedro Sánchez i no pels interessos de la gent del camp”. Soriano ha explicat que “defensarem els productes de la nostra terra en el mercat europeu, lluny del PP de Mazón que menteix als agricultors amb l’anunci d’un acord sobre el tractament en fred de la mandarina que immediatament va ser desmentit”.

En aquesta línia, Soriano ha reivindicat el treball que han dut a terme els i les socialistes en la cambra d’Estrasburg que “ha demostrat que el PSOE és un partit fiable que treballa per enfortir el nostre producte” i ha denunciat que el “PP coquetege amb la ultradreta francesa que manté una guerra oberta contra els nostres agricultors per a boicotejar i vetar la distribució dels nostres productes del camp”.

D’una altra banda, respecte als productes que arriben d’altres països com Sud-àfrica, la candidata castellonenca ha posat en valor “els acords comercials aconseguits pel PSOE per a acordar clàusules de reciprocitat per a garantir que els productes cítrics complisquen les mateixes condicions fitosanitàries que ací”. “El Partit Socialista té clar que si volem que entren cítrics d’altres països han de complir amb els mateixos controls sanitaris que els nostres”. La socialista també ha ressaltat que han “augmentat les inspeccions en els ports espanyols per a garantir que els productes importats complisquen aquestes condicions que s’exigeixen al nostre camp”.

Finalment, ha explicat que “en 2025 es negociarà la PAC” i ha afegit que, en eixe marc, la Comunitat Valenciana “necessita un PSOE fort que defense una política comuna i deixar fora al PP que pacta amb l’extrema dreta que vol alçar murs que afectaran greument el camp valencià”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar