El PSOE de Càlig vota en contra de reduir la despesa política proposada pel PP per a incrementar les ajudes a associacions i empreses

  • La portaveu del PP, Candela Anglés, proposa reduir la despesa assignada als grups polítics i retallar nou mil euros el sou de l’alcaldessa

 

  • Planteja dedicar els estalvis a fomentar l’activitat de les associacions del municipi i ajudar al teixit econòmic de la localitat per a garantir la seua fortalesa i desenvolupament

 

  • El PSOE es nega a baixar els impostos, com el PP planteja, i imposa una baixada en les inversions mentres augmenta la despesa política. Rebutgen les cinc esmenes presentades pel PP

 

El PSOE de Càlig va vetar ahir la proposta del Partit Popular per a rebaixar la despesa política a l’ajuntament i ajudar a les associacions locals i el teixit productiu del municipi.

Ho va fer en el si del debat per a l’aprovació dels pressupostos de 2024 en el qual, tal com detalla la portaveu del PP, Candela Anglés, s’aplica una baixada injustificada de les inversions mentres la despesa política patix un augment considerable.

La proposta que va defendre Anglés plantejava retallar la despesa assignada als grups polítics per a destinar estos fons a les associacions del municipi. Així mateix proposava reduir nou mil euros l’assignació de l’alcaldessa per a destinar-ho a incentius al comerç local.

Totes dues propostes, al costat de cinc esmenes registrades pel PP amb la deguda antelació, van ser rebutjades pel Partit Socialista “en una mostra més d’imposició i falta de diàleg”.

Tampoc van acceptar el plantejament fet des de les files populars per a millorar la vida en el municipi amb els fons aprovats per la Diputació Provincial de Castelló a través del Pla Impulsa.

“Som els representants d’un gran nombre de veïns que consideren que hi ha una altra manera de governar”, ha manifestat Candela Anglés. “I per este motiu continuarem defenent les nostres idees amb el desig que se sumen a un projecte que és el millor per al poble i és l’únic que guia les nostres accions”.

En este sentit, Anglés ha manifestat el seu desig de “treballar en benefici del conjunt de la població, però per a això fa falta diàleg i participació, alguna cosa que tirem a faltar i molt en este equip de govern socialista”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar