El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita la Sénia

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha realitzat aquest divendres, 2 de febrer, una visita institucional a la Sénia. El president ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Victòria Almuni, i posteriorment ha signat el Llibre d’Honor en presència dels membres de la Corporació municipal i, també, del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó.

L’alcaldessa Victòria Almuni ha esmentat diversos temes relacionats amb l’estat socioeconòmic actual de la Sénia, posant èmfasi en qüestions rellevants com el desenvolupament industrial, l’impuls de diferents sectors productius, i dedicant una atenció especial al sector de la fusta i el moble, la millora de la competitivitat i la sostenibilitat en aquest àmbit empresarial.

A continuació, el president de la Generalitat s’ha traslladat a la seu d’Ambit – Living Spaces Cluster, on s’ha reunit amb representants del clúster de l’interiorisme en àmbits residencial i contract, així com amb membres del Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS).

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar