El PPCS reclama recursos i reforç de plantilles que blinden a les FCSE “perquè la seua seguretat és sinònim de tranquil·litat per a la província”

  • El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, al costat del diputat en el Congrés, Óscar Clavell, el senador Vicente Tejedo. diputats autonòmics i provincials s’unixen a les demandes que les FCSE reivindiquen enfront de la Subdelegació

 

  • “Disposar de recursos suficients i de plantilles sòlides és garantia per al conjunt del territori”. “L’assassinat de dos guàrdies civils a Barbate exigix una reacció contundent del Govern d’Espanya”, assenyala Salvador Aguilella

 

  • El PPCV presenta una iniciativa en Les Corts per a exigir la dimissió del ministre Grande-Marlaska i la declaració del Camp de Gibraltar com a Zona d’Especial Singularitat. “No ha sigut un accident i el Govern d’Espanya no pot quedar impune”

 

El Partit Popular de Castelló s’ha solidaritzat hui amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat (FCSE) que s’han donat cita enfront de la Subdelegació del Govern de Castelló per a guardar un minut de silenci pels dos guàrdies civils assassinats a Barbate i exigir la consideració de professió de risc a la qual el Govern de Pedro Sánchez es nega.

“És urgent que es reforcen recursos i s’amplien plantilles, perquè la seguretat d’estos professionals és sinònim de tranquil·litat per a la nostra província”. Així ho ha considerat el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, qui acompanyat pel diputat en el Congrés, Óscar Clavell, el senador del PPCS, Vicente Tejedo, així com diputats del PPCV i diputats provincials del PPCS, s’han unit al duel pels guàrdies assassinats i han donat suport a les demandes del col·lectiu.

En el Congrés dels Diputats, “portem anys reclamant en els PGE (Pressupostos Generals de l’Estat) la inclusió de partides específiques per a millorar les condicions de les casernes, la seua rehabilitació o la construcció de la comissaria del Cos Nacional de Policia de Vila-real”, tal com ha recordat Clavell.

“En Les Corts, presentarem una iniciativa parlamentària per a exigir la dimissió del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, així com per a declarar el Camp de Gibraltar com a Zona d’Especial Singularitat”. “No estem parlant d’un accident. Ha sigut un assassinat i el Govern d’Espanya ha de tindre una reacció contundent. No pot quedar impune”, ha manifestat Aguilella.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar