El PPCS lidera la defensa dels interessos de la província amb iniciatives als ajuntaments que exigixen a Sánchez les inversions que nega

  • La decisió del president del Govern d’Espanya de negar-se a elaborar uns Pressupostos Generals de l’Estat per a 2024 provoca una pèrdua d’oportunitats per als 135 municipis de Castelló “que frena el nostre desenvolupament i ens fa mal”, afirma el vicesecretari d’Organització del PPCS, Héctor Folgado

 

  • El PP aconseguix un acord en la Diputació per a exigir inversions pese al rebuig del PSOE. “Sense pressupostos, el tram d’autovia entre La Jana i Vilanova seguix bloquejat, els Rodalia col·lapsats, les casernes en ruïnes i la regressió de la costa avança. No ens callaran per més que ens ignoren”, diu

 

El vicesecretari d’Organització del PPCS, Héctor Folgado, ha anunciat la presentació d’iniciatives en tots els municipis de la província amb l’objectiu de defendre els interessos del territori enfront del castic que Pedro Sánchez exercix amb la seua negativa a elaborar uns Pressupostos Generals de l’Estat per a 2024.

La mesura es cursa després d’ahir dimarts, en la Diputació Provincial de Castelló, el PPCS aprovara en ple una iniciativa en defensa dels interessos del territori i enfront de la decisió del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, de prioritzar els seus interessos, amnistia i eleccions catalanes. Una proposta que el PSOE va votar en contra “demostrant una vegada més que el seu són les sigles, no la defensa de Castelló”.

Per a Folgado, “el seu rebuig ens fa mal. Perquè en la pràctica ens està negant inversions vertebrals per al conjunt de la província com poden ser el desdoblament de l’autovia de l’interior, entre La Jana i Vilanova d’Alcolea, la inversió per a ampliar la flota de Rodalia i evitar col·lapses i retards, la partida destinada a millorar casernes en ruïnes o la injecció dirigida a protegir les nostres costes d’una erosió galopant alimentada per la inacció del PSOE”, ha manifestat Folgado.

Així ho ha manifestat el vicesecretari d’Organització del PPCS qui assenyala al PSOE com a responsable d’un “maltractament injust per a este territori”. “No desistirem de la nostra obstinació d’abanderar la veu dels nostres municipis, des del més xicotet fins a les grans capitals, perquè tots estan sotmesos per un protagonisme letal per a la nostra província personificat en la figura de Pedro Sánchez”.

 

“Som la veu de Castelló”

“En el PP entenem la política com el servici públic i el PSOE està demostrant que l’únic objectiu del seu projecte és ser útil a qui ocupa la Moncloa. Els espanyols poc importen”. En este sentit, a la província de Castelló, “elevem la veu fins al Govern d’Espanya per a dir-li a Pedro Sánchez que la província no mereix ni fre ni castic, mereix inversions i és en el que estem obstinats en el PP”.

“I ho farem poble a poble, perquè se’ns escolte. Perquè l’objectiu és millorar la nostra terra amb les inversions que estan compromeses i no arriben. Perquè dia que passa sense rebre estos fons és un dia perdut per al desenvolupament. I Castelló és un motor que no mereix estar en punt mort, sinó a ple rendiment”, ha manifestat Folgado.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar