El PPCS exigeix al Govern de Sánchez que en lloc de pactar amb els independentistes atenga els jubilats que segueixen sense la credencial de l’Imserso

El vicesecretari del PPCS, Andrés Martínez, acusa a Sánchez d’irresponsable. “Els jubilats no sols han donat la seua vida per nosaltres i han garantit amb esforç el fons de la Seguretat Social. Hui són la garantia del turisme desestacionalitzat”, indica

“Tenim un president en funcions que està massa ocupat a blindar-se la presidència 4 anys més”. “L’Imserso no sols és benestar per als nostres jubilats, és economia per a Castelló, la Comunitat Valenciana i tota Espanya”, assegura

El Partit Popular de Castelló ha reclamat al Govern de Pedro Sánchez que en lloc de “ocupar-se de pactar amb els independentistes atenga els centenars de jubilats de la província que en data de hui segueixen sense la credencial que els permeta contractar els viatges de l’Imserso”, tal com ha declarat Andrés Martínez, vicesecretari del PPCS.

El programa vacacional arranca demà. Per a poder tramitar la reserva és preceptiva esta credencial que pot arribar per correu ordinari o virtual. “En estos moments hi ha centenars de jubilats tibants perquè este enllaç no els ha arribat i sense ell no poden iniciar demà el tràmit per a reservar les seues vacances”.

I la solució, a la qual centenars d’afectats han recorregut, tampoc resulta efectiva. El telèfon de consultes està col·lapsat, les consultes digitals no ofereixen respostes i la carta postal amb la credencial segueix sense arribar.

“L’Imserso no sols és un programa dirigit als nostres majors. Els que ens han donat la vida, han treballat per a tirar-nos avant i han sigut la garantia del fons de la Seguretat Social. Són un bastió per a l’economia, perquè l’Imserso garanteix ingressos quan cau la temporada turística i és aliat de la desestacionalització”. “Este valor és el que garanteix l’ocupació de places hoteleres, negocis de restauració i agències de viatges. És garantia d’ocupació per a milers de famílies que hui estan pendents que Pedro Sánchez treballe i deixe a un costat les seues barates amb els colpistes que l’única cosa que volen és que Espanya es trenque”, ha assenyalat Andrés Martínez.

El vicesecretari del PPCS garanteix “la defensa dels afectats per a assegurar una resposta eficaç que els permeta demà iniciar les seues reserves”. “Treballarem per a protegir a tots els afectats, jubilats i professionals dedicats a la venda d’estos paquets promocionals finançats pel Govern d’Espanya”. “Perquè és injustificable que en un programa tan veterà com este es produïsquen estes incidències d’embalum i que a menys de 24 hores de l’inici de reserves centenars de jubilats de Castelló seguisquen sense saber si tenen garantit el seu pla de vacances”, ha rematat Andrés Martínez.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar