El PPCS defén en Diputació el compromís hídric amb la província amb un increment del 25% de les inversions que “posen fi a l’abandó”

El diputat provincial del Cicle Integral de l’Aigua, Iván Sánchez, assegura que “ha arribat un canvi polític que, de la mà de la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina, escolta i actua”

“Resulta paradoxal que els qui no van fer res durant quatre anys ara vengen a proposar solucions”. “Els veïns de Castelló han decidit col·locar-los en l’oposició. Arriben tard”

Amplien de 800.000 euros a un milió d’euros la partida destinada a donar solucions hídriques als municipis afectats per la sequera. La mesura s’amplia amb l’aposta per la depuració

El Partit Popular de la província de Castelló ha defés hui en el ple de la Diputació Provincial de Castelló el compromís hídric amb la província que s’ha traduït en un increment del 25% de les inversions en matèria de proveïment d’aigua potable.

“Som conscients de les dificultats que travessen molts dels nostres municipis. Per això hem ampliat els fons, de 800.000 euros a un milió d’euros per a garantir la disponibilitat d’aigua potable que s’aguditza durant l’estiu”.

I eixe compromís s’adopta després de quatre anys d’abandó protagonitzats per PSOE i Compromís. “Resulta paradoxal que hui pretenguen, els qui no van fer res durant el seu mandat, proposar solucions. Per què no ho van fer quan governaven?”, s’ha qüestionat Iván Sánchez, diputat provincial del Cicle Integral de l’Aigua des de la bancada del govern provincial.

Sánchez ha manifestat que amb la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha arribat el canvi a la Diputació Provincial de Castelló. “La sensibilitat per a resoldre, la capacitat per a escoltar i la paraula per a complir amb els qui ens demanen ajuda”. “Els veïns de Castelló van demanar canvi i van decidir que PSOE i Compromís ocuparen la bancada de l’oposició”. “Arriben tard amb propostes que no van aplicar com a govern i que nosaltres ja estem implementat al capdavant de la Diputació de Castelló”.

“Estem treballant en el Pla Director de l’Aigua per a millorar el subministrament hídric a totes les poblacions de la província de Castelló amb la col·laboració dels 135 municipis de la nostra província”. “Hem sol·licitat a les dos concessionàries dels consorcis d’aigua, el del Pla de l’Arc i el de la Plana, un Pla d’Emergència contra la sequera”. “I estem treballant en l’elaboració d’un Manual de Conscienciació per als ajuntaments amb el repte de garantir l’eficiència hídrica”.

Depuració i tractament d’aigües

Així mateix, Sánchez ha recordat a l’oposició que mentres en quatre anys no es va avançar en matèria de tractament i depuració d’aigües, “en poc més de 9 mesos hem avançat de manera decisiva convocant ajudes directes i adjudicant obres d’envergadura com l’ampliació de la depuradora de Benlloc, que millorarà de manera clara el tractament d’aigües residuals de Vilanova d’Alcolea, així com les solucions a la planta de Cabanes, que hui per fi són una realitat amb l’adjudicació de l’obra”.

“Mentres hui PSOE i Compromís pretenen donar-nos lliçons que no es van aplicar en quatre anys de gestió, nosaltres complim amb el nostre territori, que és l’únic objectiu i motiu pel qual treballem cada dia”, ha rematat Sánchez.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar