El PPCS aconseguix un acord en Diputació per a elevar la veu dels agricultors i els ramaders “que alimenten la nostra província”

El vicepresident tercer de la Diputació i portaveu del PPCS, Héctor Folgado, defenen una iniciativa que secunden tots els grups. “La terra no és una opció, la terra és el futur. No deixarem caure als qui hui exigixen inversió i ajuda per a continuar donant-nos el millor”

“Som exemple de qualitat i excel·lència gràcies a l’esforç i sacrifici de milers de famílies que tenen en el món rural el seu ús i benestar. I estem decidits al fet que el Govern d’Espanya escolte als qui hui menysté”, assenyala Héctor Folgado

Compromís es posa de perfil i preferix no donar suport a la iniciativa que el PP presenta en defensa de tots dos sectors. “Exigim la fi de la competència deslleial, les indemnitzacions a les pèrdues registrades a França i una major escolta per part de Pedro Sánchez”

El Partit Popular de Castelló ha aconseguit en l’últim ple de la Diputació Provincial de Castelló un acord en defensa del món rural i la riquesa que constituïx per a tot el territori. Ho ha fet amb el suport dels grups de l’oposició a excepció de Compromís, que s’ha tornat a posar de perfil en “una qüestió crucial” per a la província.

Així ho ha declarat el vicepresident tercer de la institució provincial i portaveu del PPCS, Héctor Folgado, després del debat plenari al qual el PP va elevar una iniciativa en defensa de tots dos sectors primaris. “Estem decidits ajudar als qui són pilars de la nostra economia. Perquè encara que hi ha qui s’oblida dels nostres orígens nosaltres continuem creient i apostant de manera ferma i decidida per la terra i el món rural”.

Tal com ha declarat Folgado, “en el PPCS tenim clar que l’agricultura i la ramaderia són garantia d’èxit i desenvolupament per a la nostra província. Darrere d’ells hi ha milers de famílies que s’esforcen cada dia per donar-nos el millor producte. I no els deixarem caure”.

En este sentit, “la iniciativa és una defensa clara de la nostra base econòmica i lamentem profundament que Compromís s’haja posat de perfil en un tema tan sensible per a Castelló”, ha manifestat Folgado.

Accions

L’acord adoptat en Diputació exigix del Govern d’Espanya l’escolta activa que permeta garantir futur i oportunitats tots dos sectors primaris. Exigix frenar la competència deslleial que es produïx per l’entrada de productes de tercers països que no complixen les normes establides per la Unió Europea. Reclamar les indemnitzacions justes per als afectats pels danys causats a França a productes espanyols. I demana modificar la llei de benestar animal, “perquè els nostres ramaders són els principals interessats a protegir els seus caps de bestiar”.

Es tracta d’una bateria de mesures que pretén elevar la veu dels professionals de Castelló davant el Govern d’Espanya. “Les protestes que continuem veient als carrers són una demostració clara que les solucions seguixen sense arribar. I en el PPCS el món rural continuarà trobant un aliat per a garantir l’èxit d’uns professionals que alimenten a tota una província”, ha considerat Folgado.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar