El PP presenta el Pla Traiguera en Marxa per a injectar 130.000 euros en el teixit productiu

  • El PP sol·licita un ple extraordinari que permeta aprovar un paquet d’ajudes per a autònoms i empreses “que hui segueixen patint les conseqüències de la pandèmia”
  • Amanci Llanes, portaveu del PP a Traiguera, recorda que l’ajuntament disposa de 800.000 euros de romanents “que permeten aprovar aquesta inversió que rescate al poble”

 

23 d’abril 2021.- “L’objectiu és ajudar als nostres autònoms, comerços i empresa, fer costat al nostre teixit productiu i garantir que malgrat les dificultats econòmiques provocades per la pandèmia, hi ha futur”. Aquest és el repte que s’ha marcat el Grup Popular a l’Ajuntament de Traiguera amb el desig que l’Ajuntament, governat pel PSOE, aprove una partida extraordinària de 130.000 euros destinada a “blindar el que més volem, Traiguera”.

Durant l’any passat, “vam aconseguir mobilitzar fons per a invertir al nostre poble”. No obstant això, aquest 2021 “el PSOE segueix sense adoptar cap pla extraordinari més enllà de reservar 30.000 escassos euros al Pla Resistir que finança Generalitat i Diputació”. Per això, des del PP de Traiguera “creiem que es pot fer molt més i no podem seguir de braços plegats mentre veiem com hi ha veïns, amb negocis, que pateixen cada dia per a pagar factures perquè els seus ingressos han caigut en picat”.

En aquest sentit, explica Amanci Llanes, portaveu del PP a Traiguera, considera que “és fonamental garantir la injecció econòmica que evite la destrucció del nostre potencial comercial i empresarial”. “I aquest ajuntament, gràcies al treball responsable i prudent que durant anys va exercir el PP, disposa de fons més que sobrats per a atendre aquestes urgències”.

En efecte, hui Traiguera disposa de 800.000 euros en caixa per a poder “apostar pel nostre poble, auxiliar a qui demana ajuda i alleujar les despeses als nostres autònoms que hui continuen esforçant-se per donar-nos el millor servei”.

En aquest sentit, el PP de Traiguera proposa reservar 130.000 euros a desenvolupar diferents línies d’acció per a escometre “totes les necessitats que ens han transmés els autònoms”. Així, el PP planteja destinar ajudes directes de 3.000 euros a autònoms i microempreses. Una acció que sota el lema “Amb vosaltres”, dotada amb 40.000 euros, pretén estar al costat “dels qui l’estan passant mal i no troben alleujament”.

La proposta es nodreix a més una línia solidària que reserva 15.000 euros per a tots aquells negocis que es van veure obligats a tancar la seua activitat a conseqüència de quarantenes provocades per Covid-19. “Proposem ajudar amb 1.000 euros per negoci a tots aquells que es van veure afectats i que hui continuen patint les conseqüències d’aquell tancament”.

Finalment, la iniciativa del PP, planteja reservar 10.000 euros a dotar amb estacions higièniques a tots els negocis de la localitat. A ella, sumar la suspensió de taxes de clavegueram, fems i canalons “que pot significar un mínim descens en els ingressos per a l’ajuntament però un gran alleujament per a molts veïns de Traiguera”, ha considerat Llanes.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar