El PP i Vox de la Diputació s’alien per a tombar la moció del PSPV per a exigir solucions al problema de personal de l’Hospital Provincial

El portaveu Samuel Falomir lamenta el “sectarisme” de l’equip de Marta Barrachina per votar “una vegada més en contra dels interessos de la província”

El PSPV a la Diputació de Castelló ha denunciat l’actitud “irresponsable” del PP de Marta Barrachina i el seu soci preferencial d’extrema dreta, Vox, en tombar en el ple de hui dimarts la proposta socialista per a reclamar a la Generalitat solucions a la greu falta de personal que afecta l’Hospital Provincial. El portaveu socialista, Samuel Falomir, ha qualificat de “sectarisme” l’actitud del PP castellonenc, que “una vegada més ha votat en contra dels interessos de la província”.

“És totalment inadmissible que s’oposen a mesures que només busquen millorar la qualitat assistencial d’un centre hospitalari que és referència en oncologia i oftalmologia, i que es troba en una situació delicada per la falta de metges i infermeres que ells mateixos han agreujat en purgar al personal que no és del seu grat”.

Falomir ha recordat que l’Hospital Provincial és el centre amb major temps d’espera per a ser atés a la província, amb una mitjana de 143 dies. “I davant aquesta realitat, el PP i Vox ens diuen que no és problema seu”, ha criticat. “És de vergonya que es desentenguen de la salut dels castellonencs i es posen de perfil davant una situació tan greu, perquè parlem de la salut de les persones”. El PSPV considera que la situació de l’Hospital Provincial és “insostenible” i que la Generalitat “no pot continuar mirant cap a un altre costat”.

En contraposició a l’actitud “destructiva” del PP i Vox, el PSPV ha destacat la seua aposta pel consens i per defensar els interessos de la província. “Nosaltres sí que donem suport a mocions per a, per exemple, demanar més ajudes a la ceràmica per part del Govern socialista d’Espanya, mentre que Marta Barrachina sí que acatxa el cap davant el seu cap de files i nega allò que és bo per a la seua província”, ha recordat Falomir.

“No podem permetre que la salut pública es ressenta per la irresponsabilitat i el sectarisme del Partit Popular”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar