El PP exigeix al PSOE que frene el col·lapse en la xarxa de Rodalies

El PP va garantir l’excel·lència de la connexió ferroviària a Vinaròs amb l’ampliació fins a 12 freqüències que “exigim recuperar enfront al desmantellament del servei”

Mª Ángeles Pallarés, portaveu adjunta del PP en Diputació, reivindica el “dret a viatjar amb tren sense aglomeracions que va garantir el PP i que el PSOE ha destruït”

16 maig 2021.- “La xarxa de Rodalies que el PP va garantir a aquesta província per a connectar amb Vinaròs ha sigut desmantellada a les mans d’un PSOE que en pocs anys s’ha dedicat a destruir tots aquells recursos que havíem garantit a la província”. Amb aquest al·legat, la portaveu adjunta del PP en Diputació, Mª Ángeles Pallarés, defensarà en el ple del dimarts 18 el “dret a viatjar amb tren sense aglomeracions. El dret a gaudir d’un recurs que el PP va garantir amb 12 freqüències i que en mans del PSOE ha caigut a set”, ha considerat.

La demanda s’elevarà al ple de la Diputació Provincial amb l’objectiu “de donar veu a tots aquells veïns d’aquesta província que utilitzen el tren i que se senten maltractats i castigats per les polítiques socialistes”. “Són ells als quals el PSOE pretén silenciar amb una acció injusta i irresponsable que ha demostrat que les seues polítiques han vingut a destruir el benestar i la qualitat de vida per la qual tant lluitem amb l’objectiu de garantir els recursos necessaris a aquesta província”.

En efecte, en l’exercici 2017, amb el PP en el Govern d’Espanya, “garantim l’Obligació de Servei Públic en la xarxa de Rodalies que assegurava la inclusió del Maestrat i l’ampliació de les connexions que van passar de quatre a dotze en cada sentit”.

En solo uns anys, “el socialisme ha acabat amb allò que tant ens va costar aconseguir. Com ha deixat als avions del nostre aeroport en terra o ha anunciat el bloqueig del desdoblament de l’A7, un projecte dotat amb 434 milions que el PSOE ha enterrat”. “Ara, amb aquesta moció, tenen l’oportunitat de demostrar si estan amb un Pedro Sánchez que ens castiga o si, per contra, estan amb un Govern d’Espanya que no sols ens nega inversions útils, sinó que a més ara pretén cobrar-nos un peatge per l’ús d’autovies i autopistes”, ha considerat Pallarés.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar