El PP defensa als ajuntaments la Constitució de “els qui van unir a Espanya per a frenar als qui desitgen trencar-la amb l’amnistia”

  • El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, reivindica la sobirania del poble front “al desig de poder d’un president en funcions que no dubta a vendre l’esperit de la democràcia a Espanya amb l’únic desig d’assegurar-se la presidència”
  • El PP portarà a tots els ajuntaments de la província una iniciativa que defensa els valors democràtics. “Tots hem d’estar units per a protegir el valor dels qui van unir Espanya enfront dels qui la trenquen”, assegura Aguilella

 

El Partit Popular de la província de Castelló abandera la defensa de la Constitució i els valors democràtics que van ser modèlics a nivell internacional durant la Transició per a garantir que “Espanya segueix unida enfront dels qui ara desitgen trencar-la amb l’amnistia”.

Així ho ha declarat el secretari general del PPCS a la província de Castelló, Salvador Aguilella, qui ha destacat “l’aprovació de mocions en ajuntaments de la província en contra d’una amnistia que en la pràctica desitja blanquejar als qui van delinquir infringint els valors de la Constitució i de la democràcia”.

Des dels grans municipis, com la ciutat de Castelló, on s’ha registrat una declaració institucional contra la tramitació de la Llei d’Amnistia que està pendent de debat, fins a xicotetes poblacions com Cortes de Arenoso, on ja s’ha ratificat l’acord amb el suport dels 4 regidors del PP i la divisió d’opinions en el si dels tres regidors del PSOE, “liderarem aquesta iniciativa en els 135 municipis de la província i en la Diputació Provincial de Castelló on es debatrà en el pròxim ple”, ha detallat el secretari general del PPCS.

“Hui continuem enarborant la bandera d’una democràcia modèlica per a Europa i per a tots. Reivindicant la Constitució com el valor del poder dels qui van ser capaços de superar diferències per a trobar allò que ens unia. I ho fem en contra dels qui desitgen blanquejar els delictes. Com ja han fet amb la malversació i ara pretenen fer amb la sedició. No podem amnistiar als qui han perseguit i persegueixen trencar la unitat del nostre país”, ha considerat Aguilella.

És per això que aquest diumenge “ens trobarem en la capital d’Espanya, a Madrid, per a dir alt i clar que desitgem que allò que ens uneix és un valor sagrat. Que no hi ha argument que sostinga alliberar pròfugs de la Justícia. I que el Partit Popular és l’únic que garanteix la defensa dels valors democràtics per damunt de presidents en funcions que anteposen el seu desig de poder a la voluntat de tota Espanya”, ha rematat el secretari general del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar