El PP de Vilafranca acusa el Govern de Pedro Sánchez d’obstaculitzar la venda de Marie Claire

El portaveu municipal, Jairo Sans, critica al diputat socialista Ernest Blanch per “mentir i fer el ridícul” per les seues declaracions contra l’actual Consell

“Blanch hauria de parlar menys i parlar amb els responsables del seu partit perquè el Fogasa alce el veto en el jutjat a la venda de l’empresa”

“Tot que ha passat amb Marie Claire des de l’any 2015, any amb què l’empresa comptava amb 720 treballadors, és únicament responsabilitat del Botànic, és a dir, del PSPV, Compromís i Podemos”

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vilafranca, Jairo Sans, ha acusat “al Fogasa i a Pedro Sánchez d’obstaculitzar la venda de Marie Claire” i ha recomanat al diputat del PSPV en Les Corts, Ernest Blanch, “menys mentir i més treballar per a alçar les contínues traves del Govern de Pedro Sánchez a la venda de l’empresa”.

“Blanch, en lloc de gravar-se un vídeo des del seu despatx de València amb un fons d’un cartell que ja ni existix, hauria d’acostar-se a Vilafranca a conéixer la realitat”, ha assenyalat el portaveu, qui ha continuat dient que “és lamentable que els socialistes es dediquen a enganyar i mentir als veïns”.

“En lloc de llançar acusacions falses per a confondre podrien intentar contribuir a pal·liar la situació. Haurien de parlar amb els responsables del seu partit, amb la ministra Diana Morant per exemple, i reclamar al Fogasa, organisme que depén del ministeri de Treball, que alçe el veto en el jutjat a la venda de Marie Claire i permeta la venda de Marie Claire a un grup que ha garantit una reactivació de l’activitat”, ha afegit.

D’esta manera, Jairo Sans ha manifestat que “el diputat socialista esmente, com ja ho va fer en seu parlamentària, afirmant que l’IVF va presentar al·legacions contra l’oferta de Koltex. No és cert. També esmente quan diu que Ximo Puig va fer costat a l’empresa fins al final. Va ser al febrer quan l’empresa es va anar a preconcurs de creditors i al maig, dos dies després de celebrar eleccions amb Ximo Puig encara de president, quan es va declarar la insolvència. L’empresa està intervinguda judicialment des de eixe dia i Puig va deixar sense instruments financers ni de cap mena per a possibilitar un rescat amb diners públics amb la seua operació fallida”.

Per a Sans, “cal tindre poca vergonya i molta cara per a acusar l’actual Consell de Carlos Mazón de la situació de l’empresa quan està posant tot de la seua part per a trobar una eixida”. I ha recordat que el Consell ha “perdonat” 24 milions d’euros de l’operació fallida de Marie Claire “perquè el sector privat puga reflotar l’activitat de l’empresa”.

Pel que, el portaveu del PP a Vilafranca ha demanat al diputat socialista “un poc de dignitat per a no fer el ridícul. Tots tenim memòria i sabem que tot el que ha passat amb Marie Claire des de l’any 2015, any amb què l’empresa comptava amb 720 treballadors, és únicament responsabilitat del Botànic, és a dir, del PSPV, Compromís i Podemos”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar