El PP de Sant Mateu demana destinar els 212.500 euros del Pla Impulsa de Marta Barrachina a millorar el camp de futbol i fer costat al comerç local

El portaveu del PP a Sant Mateu, Vicente Pascual, considera “una prioritat desenvolupar campanyes de suport als negocis de la població perquè són servici per al poble i sinònim d’ocupació i riquesa. Cada euro invertit en ells és un euro guanyat”

Pascual estima que la millora de les zones degradades del camp de futbol, la rehabilitació de vestuaris i la reforma de la cafeteria “són necessàries”. Aposta també per reforçar la neteja de carrers, ampliar papereres i embellir la localitat

Finalment, Pascual planteja també com una via d’inversió necessària la posada en marxa d’un programa de beques que promoguen la cultura musical tradicional. “Creiem que incentivar este àmbit és defendre la cultura que ens definix com a poble”

El Partit Popular de Sant Mateu ha proposat al PSOE que governa la localitat una bateria d’accions dirigides a “millorar el nostre poble amb l’ajuda que la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha concedit a través del programa del Pla Impulsa”.

Amb un fons que ascendix a 212.500 euros, 5.000 més que els assignats per socialistes i Compromís durant la seua etapa de govern al capdavant de la Diputació de Castelló, Sant Mateu aconseguix “una quantitat suficient com per a escometre millores i fer costat al nostre poble”.

Des del PP, Pascual considera que una bona acció seria la “promoció i inversió en el comerç local”. “Creiem que tenim un teixit de xicotets negocis que dirigits per famílies del nostre municipi mereixen tot el nostre suport”. En este sentit, explica el regidor, “recolzar el seu esforç amb incentius i accions que posen en valor el seu treball és invertir a Sant Mateu” perquè “cada euro invertit en ells és un euro guanyat”.

La inversió és una de les propostes que planteja el PP a l’alcaldessa socialista i que també contempla la millora del camp de futbol, així com els vestuaris i la cafeteria. “Som conscients que esta instal·lació està degradada en moltes zones i urgix una reparació”.

En este sentit, “millorar esta infraestructura redundaria notablement en els esportistes que de manera habitual empren estes instal·lacions. Retornar-los un recurs en estat òptim seria una bona acció”.

També considera Pascual “la necessitat de reforçar el servici de neteja en el municipi, instal·lar noves papereres i embellir les entrades del municipi per a forjar un entorn acollidor i atractiu per als veïns i també per als qui ens visiten”.

Finalment, des del PP s’aposta de manera decidida per la posada en marxa d’un programa de beques que promoguen la cultura musical tradicional. “A Sant Mateu hi ha una llarga cultura musical i treballar en la preservació d’esta bandera cultural a través de beques és, sense cap dubte, una bona idea que posem sobre la taula”, ha manifestat el regidor.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la