El PP de Rossell considera que els 561.000 euros invertits en la CV-100 per Diputació “garantixen oportunitats al nostre interior”

El tram de carretera comprés entre el quilòmetre 6.900 i el 8.420 rep una inversió “sòlida” per a “corregir les deficiències d’una carretera dependent de la institució que governa Marta Barrachina. “Esta nova sensibilitat és bàsica”, diu el portaveu

Enrique Prades, regidor del PP en la localitat, celebra “que les urgències siguen ateses” i confia que la “Diputació de Castelló continue invertint al nostre poble”. “Els nostres recursos són escassos i tota ajuda és bàsica per a donar qualitat de vida”

Rossell ha iniciat l’any amb millores notables en un tram del seu transitada CV-100, una carretera competència de la Diputació Provincial de Castelló i on la institució que governa Marta Barrachina ha invertit 561.007,26 euros.

“Es tracta de molt més que una inversió. Per a Rossell, actuar en esta carretera és fonamental per a garantir les oportunitats del nostre interior. Saber que comptem amb una presidenta de la Diputació Provincial, Marta Barrachina, sensible a estes demandes és garantia de futur per al nostre poble”.

El projecte, executat en l’últim trimestre de l’exercici, ha permés millorar les condicions del tram comprés entre el quilòmetre 6.900 al 8.420 en el terme municipal de Rossell. “L’obra no sols ha millorat el ferm, ha ampliat la calçada, la qual cosa constituïx una millora notable en matèria de seguretat que és d’agrair al diputat delegat de Carreteres, Héctor Folgado”, assenyala el regidor.
En efecte, l’ample inicial, que era de 5,1 metres, s’ha ampliat fins als 7 metres, guanyant en plataforma per al trànsit rodat i millorant les vores que estaven molt deteriorats. Així mateix, el projecte ha permés renovar la senyalització, tant vertical com horitzontal, i delimitar els carrils de separació de tots dos sentits, adequant així mateix els sistemes de drenatge. “Tot això garantint el trasplantament de les oliveres que estaven situats a tots dos marges del tram”, ha explicat el regidor.

Cal assenyalar que la carretera CV-100 es dividix en set trams “que desitgem que es continuen millorant per a guanyar en seguretat i servici per als veïns”. “Sabem que comptem amb tot el suport de la Diputació Provincial i per això confiem que complida esta primera intervenció puguen arribar moltes altres”, ha manifestat Enrique Prades.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar