El PP de Càlig celebra que Diputació permeta el pagament fraccionat de l’IBI i demana al PSOE mesures que ajuden les famílies a enfrontar una inflació del 3,5%

La Diputació de Castelló, que lidera Marta Barrachina, mostra la seua sensibilitat amb les famílies que podran tornar a acollir-se al pagament fraccionat sempre que el sol·liciten per a fer front a la pressió fiscal imposada pel PSOE a Càlig

Candela Anglés, portaveu del PP en la localitat, considera que “els ciutadans necessiten polítiques pròximes, que ajuden en un moment econòmic crític per la pujada imparable dels carburants i el cost de la vida. És el que el PSOE ha portat”

El Partit Popular de Càlig ha posat en valor la sensibilitat de la Diputació Provincial de Castelló que lidera Marta Barrachina per a facilitar a les famílies que així ho sol·liciten el pagament fraccionat de l’IBI i ha demanat al PSOE la mateixa sensibilitat en un escenari econòmic en el qual la inflació ha pujat un 3,5% el cost de la vida.

Ho ha manifestat la portaveu del PP en la localitat, Candela Anglés, qui estima “una prioritat” vetlar per les “economies domèstiques” perquè “són les que millor saben on s’ha d’invertir els diners”. “Són la base de l’economia i asfixiar-les no és la millor de les solucions”.

La portaveu del PP a Càlig ha fet estes declaracions atés l’escenari econòmic crític provocat per una inflació que lluny de baixar a l’octubre es manté en un 3,5%. A això se suma la pujada imparable dels carburants “que continuen sent un llast per a les famílies i els treballadors que han de gastar hui molt més que fa un any per a poder omplir el depòsit dels seus vehicles”.

“El socialisme ha portat dificultats econòmiques a les famílies i nosaltres continuem apostant per facilitar-los la vida. Com en el cas del pagament de tributs, on l’IBI que l’Ajuntament de Càlig té delegat a la Diputació s’estableix la possibilitat d’abonar-la de forma fraccionada als contribuents que així ho sol·liciten per a evitar llastos als veïns”. En este sentit, Anglés ha demanat al PSOE “que copie este model, perquè és el que necessiten les famílies per a poder viure i és el que el PP escolta i aplica mentre el PSOE està més ocupat a pactar una amnistia a canvi de la presidència del Govern d’Espanya”, ha rematat la regidora del PP a Càlig.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar