El PP aconseguix un acord a Benassal per a activar les reunions del Pla d’Acció del Balneari i reobrir un recurs “que és ocupació i vida per a l’interior”

La portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, defén una iniciativa en ple, secundada per tota la corporació, per a reprendre este mes de maig les reunions amb les parts implicades i avançar en la gestió una vegada Diputació puga licitar el tràmit

La líder del PP en el municipi recorda que des del 10 de gener no s’ha tornat a reunir la taula de treball “i creiem que és necessari i convenient avançar”. Proposa convocar a les parts i presentar un informe detallat d’avanços i passos a seguir

– La portaveu del Partit Popular a Benassal, Marta Pitarch, va aconseguir ahir un acord en ple per a activar les reunions del Pla d’Acció del Balneari en llaures a garantir un recurs “que és ocupació i vida per a l’interior”.

Així ho va declarar la líder del PP en el municipi qui va defendre una iniciativa que es va secundar per tots els grups de la corporació i que en la pràctica sol·licita la convocatòria d’una reunió durant este mes de maig que permeta continuar “amb els treballs ja iniciats i establir nous objectius”.

Des del passat 10 de gener, tal com ha explicat Pitarch, “no s’han tornat a mantindre trobades en el marc del Pla d’Acció del Balneari”. “I el que pretenem és que les taules de treball que es van crear, avancen i permeten agilitzar la forma de gestió més oportuna per a la infraestructura per a tindre clar el sistema a implementar una vegada la Diputació de Castelló puga procedir a la licitació de la instal·lació”.

“No podem estar de braços plegats”, ha considerat Pitarch. És per això “que amb este acord aconseguim reactivar esta fórmula de treball que permetrà reobrir un recurs fonamental per a les oportunitats i el desenvolupament no sols de Benassal, sinó de tota la comarca”. Perquè tal com considera la regidora, “l’interior té tota la vida per davant”.

Cal assenyalar que la proposta aprovada ahir en ple proposa no sols reprendre les reunions, sinó també elaborar un informe detallat sobre els progressos realitzats i desgranar els pròxims passos a donar. “Este acord ha de tornar a recuperar l’activitat perquè una vegada puguem obrir-lo ho fem amb totes les garanties i el millor futur per al nostre poble”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar