El nou Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre s’inaugurarà el divendres 27 de maig

Aquesta nova infraestructura, amb una inversió de 1.045.615 euros a càrrec exclusiu de l’Ajuntament, compta amb una sala diàfana per a tota mena d’actes culturals i socials i una planta superior dedicada a Casal Jove, amb despatxos i sales

19/05/2022

El divendres 27 de maig és la data fixada per l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per a obrir les portes del nou edifici Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre. La inauguració tindrà lloc a les 19.00h i, després d’un recorregut per l’edifici, a les 19.45h, s’estrenarà la sala diàfana del Espai d’Oci amb un concert del grup de música local Essència i, posteriorment, es realitzarà la presentació de la nova associació local Joves Alcalà-Alcossebre i actuaran DJ’s pertanyents a aquesta entitat. Per a facilitar el desplaçament de joves de la localitat des d’Alcalà, des del consistori s’ha habilitat un autobús gratuït que sortirà d’Alcalà a les 18.45h i tornarà des de Alcossebre a les 00.15h. “Volem que aquesta inauguració siga un acte molt participatiu, obert a tota la ciutadania perquè puguen veure com és aquesta nova infraestructura municipal i, sobretot, perquè els nostres i les nostres joves comencen a familiaritzar-se amb el Casal Jove”, ha destacat l’Alcalde Francisco Juan. El dissabte 28, l’edifici realitzarà portes obertes, de 10.00h a 13.00h perquè els veïns i veïnes que ho desitgen puguen continuar coneixent-lo.

El nou edifici, situat al carrer Roure, compta amb una superfície construïda de més de 1.400 metres quadrats i albergarà, en la seua planta baixa, un gran espai diàfan, amb lloc per a la ubicació d’un escenari i possibilitat d’adaptació a les necessitats existents, a l’hora de celebrar actes culturals, educatius o socials. En la primera planta, es distribuiran despatxos i sales multifuncionals destinades al Casal Jove. En la part exterior de l’edifici, se situaran aparcaments per a vehicles.

La construcció ha tingut un cost d’1.045.615 euros a càrrec exclusiu dels fons municipals. L’Alcalde ha destacat que “fer realitat aquest edifici, que es convertirà en escenari en actes de tota mena i que dinamitzarà a un col·lectiu tan important com la nostra joventut, era una prioritat per al nostre equip de govern i per això, hem assegurat i destinat la dotació econòmica necessària, aportada en solitari per l’Ajuntament sense l’ajuda de cap altra institució, per a aconseguir-lo”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar