El Grup Socialista de la Diputació lamenta que el Partit Popular s’oposara a cobrir 26 vacants a l’Hospital Provincial de Castelló

• La diputada portaveu de Sanitat del Grup Socialista, Xaro Miralles, manifesta la seua sorpresa per el ‘NO’ del PP a una proposta que pretén consolidar la plantilla del centre. Entén que “resulta paradoxal reclamar més personal i votar en contra de les noves contractacions”

 

23.06.2022. La diputada provincial portaveu de Sanitat del Grup Socialista en la Diputació de Castelló, Xaro Miralles, lamenta que el Partit Popular votara ahir en contra de la solució legal que permetrà contractar 26 persones per a cobrir les places que estan vacants en Hospital Provincial de Castelló. Una decisió que es va adoptar en el si del Consell de Govern del Consorci Hospitalari de Castelló “per a garantir la prestació del servei d’atenció a la ciutadania amb la màxima qualitat i per a iniciar la senda que ens permetrà consolidar la plantilla d’aquest prestigiós centre hospitalari, que en data de hui és tota una referència en tractaments oncològics, oftalmològics i de salut mental”.

 

Per a Miralles “va resultar tota una sorpresa, una vergonyosa sorpresa, el rebuig de la representant del Partit Popular, María Angeles Pallarés, que increïblement, va votar en contra de la ciutadania, oposant-se així al fet que l’hospital puga contractar el personal que necessita”. En la seua opinió, “resulta paradoxal reclamar constantment més personal i a l’hora de la veritat votar en contra de les noves contractacions”.

 

La diputada socialista recorda que amb la legislació nacional vigent en els consorcis resulta molt complicat procedir al relleu en les places que queden vacants per jubilació o altres raons, i que amb la solució trobada per la Generalitat Valenciana a través de la llei autonòmica de pressupostos de 2021, serà possible fer-ho. La fórmula passa per convertir en llocs de treball de naturalesa estatutària dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública les vacants que no comporten responsabilitat de prefectura o no estiguen reservades a personal titular de les plantilles. Iniciada aquesta via, serà la Conselleria la que passarà a realitzar les pertinents contractacions, igual que succeeix en la resta d’hospitals de la sanitat pública valenciana.

 

Xaro Miralles considera que “n’hi ha prou amb aplicar als representants del Partit Popular la frase bíblica de ‘per les seues obres els coneixereu’ per a posar de manifest que la societat de Castelló nada pot esperar del principal partit de la dreta, al qual l’única cosa que li importa és criticar per criticar, crear malestar i transmetre la sensació que res funciona”. Afegeix que “és trist dir-ho, però amb el PP no es pot comptar per a res perquè a l’hora d’acostar el muscle, els seus representants no estan per la labor”.

 

La diputada socialista ha demanat als populars “que reflexionen i deixen de ‘malmeter’ i de desprestigiar a un centre de prestigi com l’Hospital Provincial, que està molt ben valorat per la ciutadania i en el qual treballen diàriament excel·lents professionals que s’esforcen per atendre els malalts de la millor manera possible”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar