El Consorci de Bombers de la Diputació Provincial de Castelló informa que l’incendi forestal de Fanzara evoluciona favorablement

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, s’ha desplaçat a Fanzara i destaca “el gran treball realitzat per tot el personal del Consorci de Bombers, amb el diputat David Vicente al capdavant, així com dels Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, que ha permés una evolució favorable de l’incendi”

El Lloc de Comandament Avançat (PMA) informa que s’ha alçat el confinament dels veïns de Fanzara i s’han obert els accessos al municipi

El Consorci de Bombers de la Diputació Provincial de Castelló informa que l’incendi forestal que ha afectat aquest diumenge al terme municipal de Fanzara evoluciona favorablement.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, s’ha desplaçat aquest diumenge al Lloc de Comandament Avançat (PMA) situat a Fanzara per a conéixer de primera mà la situació i ha destacat que “després del gran treball que ha realitzat tot el personal del Consorci de Bombers de la Diputació així com els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, l’incendi declarat aquest diumenge a Fanzara evoluciona favorablement i esperem que en les pròximes hores es puga donar estabilitzat”.

La presidenta, Marta Barrachina, també ha agraït al diputat responsable del Consorci Provincial de Bombers, David Vicente, el treball realitzat des del primer moment.

“L’incendi evoluciona favorablement, en la zona estan treballant més de 100 efectius i 7 mitjans aeris”, ha informat la presidenta. A més, s’ha alçat el confinament dels veïns de Fanzara i s’han obert els accessos al municipi.

A les 11.15 hores d’aquest diumenge s’ha rebut un avís d’un incendi en la zona de La Lleuja, a Fanzara, al costat del riu Millars. El Consorci de Bombers de Castelló de la Diputació Provincial de Castelló està coordinat un ampli dispositiu format per 7 dotacions de Bombers de la Diputació, la Unitat de voluntaris forestals de les Fonts d’Aiòder, 8 unitats de bombers forestals de la Generalitat, 7 mitjans aeris de la Generalitat, 2 mitjans aeris del Ministeri, 2 coordinadors forestals,1 tècnic forestal, una Unitat de Comandament de Bombers així com una Unitat Mòbil de Coordinació. La Generalitat va activar el nivell 1 del PEIF per proximitat de béns no forestals i va procedir a confinar a la població de Fanzara per a evitar la inhalació de fum.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar