El Consell realitzarà obres d’emergència per al proveïment d’aigua a Canet lo Roig, la Jana i Traiguera per import de 4,2 milions d’euros

La Conselleria de Medi Ambient ha presentat un informe sobre la necessitat de declarar l’emergència de les obres previstes, que tenen un termini d’execució de huit mesos
El Consell realitzarà les obres necessàries per a garantir el proveïment d’aigua als municipis castellonencs de Canet lo Roig, la Jana i Traiguera, davant la situació excepcional de sequera.

Per a fer-ho, la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha presentat al Ple de l’executiu un informe sobre la necessitat de declarar l’emergència de les actuacions previstes per la Direcció General de l’Aigua, que preveuen una inversió de 4,2 milions d’euros en un termini de 8 mesos.

A tal fi, s’ha previst la instal·lació de bombes, així com el sistema de subministrament d’energia. Les actuacions inclouen la construcció de canonades que conduiran l’aigua des del sondeig de Milantes fins als depòsits, a més de la construcció de nous depòsits de recepció i de la regulació de les aigües per a connectar-los a la xarxa de distribució.

Així mateix, en l’actuació es preveuen totes aquelles obres necessàries per a posar en servici esta infraestructura.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar