El Consell de Mazón blinda al Baix Maestrat amb la major inversió en sanitat de la història que l’alcaldessa de Sant Mateu rebutja en Les Corts

El diputat autonòmic del PPCV, Salvador Aguilella, es reunix amb el portaveu del grup municipal del PP de Sant Mateu, Vicente Pascual, i aplaudix “les inversions útils que garantixen als veïns millores en igualtat, servicis socials i educació”

Aguilella explica que en 2024 el Govern Mazón ha destinat 5,5 milions d’euros a la localitat que l’alcaldessa ha votat en contra “malgrat que són un benefici per al seu poble”. “Seguirem obstinats a treballar per a millorar la vida dels veïns”

“Els veïns de Sant Mateu poden confiar en les polítiques eficaces de Carlos Mazón que escolten, resolen i lideren” i que per al Baix Maestrat concedixen “la major inversió en sanitat de la història que tristament l’alcaldessa de Sant Mateu ha rebutjat en Les Corts”.

Així ho ha exposat hui el diputat autonòmic del PPCV, Salvador Aguilella, en el si d’una reunió convocada amb el grup municipal del PP a Sant Mateu, liderat pel seu portaveu, Vicente Pascual, a fi d’analitzar “les necessitats ciutadanes i promoure les polítiques eficaces que són les que resolen els problemes”.

Ho ha fet abrigallat pels diputats autonòmics del PPCV, Domingo Giner i Candela Anglés, posant en valor les inversions al Baix Maestrat que per al cas concret de Sant Mateu superen els 5.572.361 euros.

“No podem entendre que l’alcaldessa socialista de Sant Mateu antepose els seus interessos polítics a les inversions que mereixen els seus veïns”. “Perquè si hi ha fons que arriben a Sant Mateu és una bona notícia, arriben des d’on arriben”, ha considerat Pascual. “Afortunadament, amb el govern del PP i Carlos Mazón, el nostre poble té garantides inversions per a la residència de majors, gràcies als 5.182.721 milions pressupostats per a 2024, als quals se sumen 389.640 euros. D’una banda, la rehabilitació del campanar de Les Llàstimes, amb 160.000 euros, i el col·legi de la Mare de Déu dels Àngels, amb 209.640 euros. A esta injecció se sumen els 20.000 euros concedits perquè el Centre Dona Rural continue oferint servici de prevenció i d’atenció directa format per psicòlogues víctimes de la violència masclista a les comarques del Maestrat, Els Ports, l’Alcalatén i part de la Plana Alta.

Inversions a la comarques

Cal assenyalar que l’acció del Consell de Mazón se centrarà en restablir la salut sanitària de la província “amb la major inversió econòmica mai aprovada en la història”. Així ho ha mantingut el diputat autonòmic del PPCV, Salvador Aguilella, qui ha desgranat els fons acordats “per a retornar a les famílies del Baix Maestrat la salut que mereixen i que el Botànic els va fer perdre”.

Amb 4.022.000 euros, el Consell dedicarà 500.000 euros a dotar amb nou heliport a l’Hospital de Vinaròs, així com a ampliar les instal·lacions sanitàries amb una injecció d’1.083.000 euros. Així mateix, la ciutat rep, per fi els 2.089.000 euros que li permeten ampliar els seus servicis mèdics amb un nou centre de salut, mentre a Benicarló es destinen 150.000 euros per a millorar les seues instal·lacions mèdiques. Una injecció a la qual se sumen els 100.000 euros dedicats al consultori auxiliar de Càlig i al centre salut de Forcall, que també rebrà idèntica quantitat.

“Tota una mostra”, ha explicat Aguilella, “del compromís ferm del Consell de Govern de Mazón amb els ciutadans de Sant Mateu, del Baix Maestrat i de tota la província de Castelló. La Comunitat Valenciana compta amb un govern que no anuncia, treballa i complix”

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar