El Ayuntamiento de Sant Jordi rinde homenaje a la Panadería Beltrán en su 100 aniversario

  • El consistori commemora el centenari d’un dels establiments més antics del municipi coincidint amb la celebració de les seues Festes Majors
  • Sánchez: “Gràcies per mantindre viu l´arrelament al nostre poble durant tots aquests anys amb un esforç i treball diaris dignes dels millors valors de la nostra terra”

Sant Jordi, 26 de juliol de 2021.- L’Ajuntament de Sant Jordi ha retut homenatge a la Fleca Beltrán en el seu 100 aniversari. Coincidint amb la celebració dels Festes Majors de Sant Jordi, el consistori ha organitzat un emotiu acte en el qual s’ha commemorat el centenari del qual és un dels establiments més longeus del municipi.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha agraït a la família Beltrán el seu “compromís amb mantindre viu l´arrelament al nostre municipi durant tots aquests anys amb un esforç i treball diaris dignes dels millors valors dels jordiencs i jordienques”.


Així, el primer edil ha destacat que “no ha faltat mai la humilitat en l’esforç i treball diari perquè no falte mai el pa en el seu forn. Valentia en les diferents èpoques des de 1921, sobrevivint a guerres i penúries, fent front a qualsevol dificultat per a continuar tirant avant el seu negoci, la seua panaderia. I l’arrelament al seu poble, a la seua terra, perquè de generació en generació han romàs fidels al qual és la seua llar, el nostre poble, aportant amb el seu treball i sumant valor als nostres llars”.

La commemoració, que s’ha desenvolupat en el Centre Cívic de Sant Jordi, ha estat repleta de moments molt emotius en els quals el municipi de Sant Jordi ha pogut agrair i reconéixer aquesta àmplia trajectòria a Mª Pilar Oraa i a tota la seua família allí representada

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar