Cuartiella denuncia que Sant Rafael del Riu continua amb problemes de seguretat viària

Gràcies a la moció presentada pels socialistes s’han pres accions al respecte però no s’ha creat una taula tècnica ni s’han solucionat tots els problemes de circulació

 

Sant Rafael del Riu, 30-03-2022

La portaveu del PSPV–PSOE de Sant Rafael del Riu, Maria Lourdes Cuartiella, denuncia que la localitat continua amb problemes de seguretat viària. Els socialistes van presentar una moció perquè l’equip de govern del Partit Popular tingues la voluntat de cooperar per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Cuartiella explica que “a pesar que gràcies a esta moció s’han pres accions al respecte, no són suficients. Encara hi ha problemes de circulació que no s’han solucionat i tampoc han creat una taula tècnica, per tant hem proposat de crear una taula de treball”.

 

Els socialistes proposen la creació d’una taula que reunisca als tècnics competents i representants polítics per a definir conjuntament el pla que siga “seriós, responsable i definitiu. Nosaltres estem disposats a treballar conjuntament per a millorar el poble, però el PP ens deixa fora”, exposa Cuartiella.

 

“La seguretat viària és un tema molt important que ens afecta a tots i s’ha d’escoltar a les diferents veus, els populars sembla que no volen” afirma la portaveu. Degut a la rellevància de l’assumpte, el GMS demana accelerar les actuacions i es pregunten “quant hem d’esperar per a millorar la seguretat de la ciutadania?”. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar