Cuartiella celebra l’execució de la passarel·la de Sant Rafel gràcies al Govern del Botànic de Ximo Puig

 

La portaveu del grup municipal defensa que “sols el partit socialista ha atés aquesta reivindicació històrica del nostre municipi”

Sant Rafel del Riu, 23-04-2022: La portaveu del PSPV-PSOE a Sant Rafel del Riu, Maria Lourdes Cuartiella, celebra que el Govern del Botànic haja atés una reivindicació històrica dels veïns i veïnes del municipi executant les obres per a la construcció de la passarel·la de vianants que uneix el municipi amb la localitat de Barri Castell (Ulldecona – Tarragona) i que la construcció de la qual sobre el riu Sénia ja està finalitzada. Es tracta d’una infraestructura que ha sigut demandada des de fa anys i no ha sigut fins que el partit socialista ha estat al govern de la Generalitat quan s’ha executat.

“Avui ja podem dir que tenim la passarel·la. Fa tres anys, en la nostra campanya de presentació com a candidats a Sant Rafel del Riu pel partit socialista vam presentar la nostra voluntat de dur a terme i donar una espenta al projecte, un projecte que molts creien que no s’executaria, però que hui és una realitat perquè nosaltres, els i les socialistes, complim”, ha apuntat la portaveu.

Cuartiella ha assenyalat que aquest projecte “és un reflex més que els i les socialistes treballem, que donem la cara independentment si governem o estem a l’oposició”. “La passarel·la per a vianants, construïda per la Conselleria d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat sostenible del Govern del Botànic de Ximo Puig ha suposat una gran inversió i una millora a la mobilitat del nostre poble”, ha afegit.

Cal destacar que esta passarel·la compta amb una inversió de 357.525,96 euros i suposa un abans i un després en el municipi de Sant Rafel, ja que separarà el trànsit de vehicles del trànsit de vianants i bicicletes i millorarà la seguretat viària.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar