Comunicat de SER Maestrat respecte a la intervenció de Carlos Roger ( PVI )

A conseqüència de l’última roda de premsa del Partit de Vinaròs Independent en  la que se’ns nomena, l’empresa SER MAESTRAT es veu obligada a clarificar els  fets ocorreguts.  

En data 19 de gener s’envia un whatsapp a tots els portaveus dels grups  municipals de Vinaròs amb representació, en el que es convida al “grup  municipal”, es a dir, a regidors a una tertúlia política que es farà periòdicament  als estudis de SER MAESTRAT. Aquest punt queda clar, com reconeix el mateix  Carlos Roger en roda de premsa, i es acceptat per tots els partits als quals  s’adreça. Inclús s’arriba a fer la primera tertúlia a la qual assisteix la representant  del PVI, M Dolores Miralles. Aquest whatsapp el poden veure a la nostra web  sermaestrat.com  

El passat divendres dia 17 tocava la segona tertúlia de Vinaròs i coincidia amb  comissió d’hisenda. Només van poder enviar representant al programa el PP i  Ciudadanos ja que, com tots sabien, aquests representants havien de ser  regidors en actiu perquè així es va decidir i es va acceptar per tots. Ni PSOE, ni  Totes i tots SOM Vinaròs, ni compromís van poder enviar a ningú. En data 14 de  Febrer es va tornar a avisar a tots, contestant la Sra Miralles que “Ok fins  divendres”. (poden veure el whatsapp a la web sermaestrat.com). El mateix dia  Maria Dolores Miralles va trucar i ens van dir que aniria Carlos Roger en  representació seua. Li vam explicar clarament que no podia ser, que si venia no  parlaria, que la tertúlia era només per a regidors. La sra Miralles ho va entendre  perfectament però va decidir pel seu compte enviar igualment a Roger, suposem  que intentant forçar la situació i jugant a que un cop allí no li diríem que no.  

El dia del programa, segons abans de començar, es va presentar als nostres  estudis el Sr. Roger dient que venia a la tertúlia, instants abans, en la sintonia ja  ficada per a què no poguéssim reaccionar i novament forçar la situació. Al  comunicar-li que no entraria es va ficar com un boig, ens va cridar molt i molt  fort, ens va amenaçar que tindria conseqüències i que no es quedaria així, ens va  dir que qui érem nosaltres per prohibir-li parlar…. Tot això davant de testimonis,  fins que se’n va anar  

El dimarts 21 va complir la seua amenaça i ens va dedicar una roda de premsa  plena de mentides i mitges veritats en la que ell mateix, reconeix que la tertúlia  era sols per a regidors, que ho sabien, que se’ls va avisar abans… però que no  estaven conformes perquè havien vingut moltes vegades a parlar a aquesta  emissora i això els donava dret.  

No anem a incidir més en els fets, només dir que som una empresa privada, que  no tenim cap obligació municipal i que dins del criteri d’igualtat, veracitat i 

justícia que sempre hem practicat, fem el que creem més convenient sense fer  concessions a cap partit polític. Com creem que té que ser.  

En aquest punt està molt confós Sr Roger que diu que l’ajuntament ens paga per  assistència a rodes de premsa i per organitzar tertúlies. Això és lo més greu de  tot el que a dit perquè ens dona la idea de com entén vostè que té que ser la  relació dels mitjans amb l’ajuntament de la ciutat. L’ajuntament paga per  publicitat. Única i exclusivament per publicitar els actes que creu convenients. Si  paguessin per assistència a rodes de premsa podrien exigir que anéssim a unes  si i a altres no, si ens paguessin per organitzar tertúlies podrien manar de quines  tertúlies i quan les tenim que organitzar. SER MAESTRAT trau les notícies que  considera oportú per informar a la ciutadania, sense pressions de cap grup  municipal i si la seua concepció de la política i la premsa és aquesta només  podem dir que esperem que no tinguin mai cap responsabilitat de govern, de  segur que ens farien “passar pel tubo” a tots.  

Enrique Adell Bover  

Director de SER Maestrat  

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar