Comunicat de l’equip de govern sobre les negociacions dels pressupostos amb el PP

Davant les declaracions de la diputada del PP Marta Barrachina, en la qual acusa el president de la Diputació de “no ser de fiar” i d’haver conegut “per les xarxes socials que el PSOE de la Diputació ha anunciat una trobada per a debatre sobre els pressupostos de 2023, malgrat que la reunió no s’ha concretat encara”, l’equip de govern vol desmentir les afirmacions de la diputada popular.

1.-El president de la Diputació va traslladar per missatge telefònic dimarts passat 11 d’octubre a Marta Barrachina la seua intenció de mantindre AQUEIX MATEIX DIA una reunió per a parlar dels pressupostos de 2023 i de les modificacions pressupostàries que s’han emportat a debat en el ple de hui dimarts 18 d’octubre.

2.-La diputada popular li va contestar, assenyalant-li la seua impossibilitat per a aqueix matí per qüestions d’agenda a l’ajuntament, però li va avançar que quadraria l’agenda per a poder veure’s el dilluns 17 d’octubre, ja que abans era impossible per tindre compromisos el president de la Diputació. Finalment, per temes d’agenda tampoc va poder ser possible.

3.-Els contactes van derivar llavors en l’àrea de Presidència, des d’on es va contactar amb l’assessor del grup popular Jesús Lecha per a tancar la trobada entre el president de la Diputació i la diputada popular. Dijous passat 6 d’octubre es va parlar entre totes dues parts d’una reunió per a parlar dels pressupostos per al matí del dijous 13 d’octubre. Després de plantejar des del grup popular tres horaris, al final des de Presidència es va plantejar la reunió per al dijous 20 d’octubre a les 9.30 hores, al missatge de les quals li va donar el vistiplau el citat assessor del PP.

4.-Aquest dilluns 17 d’octubre, efectivament, es va emetre una nota anunciant la reunió, nota que es va moure per les xarxes socials de la Diputació, apostant una veça més pel consens i per aconseguir uns comptes per a 2023 dialogades i que es puguen executar de manera àgil. Aqueix mateix dia, des del PP es va tornar a plantejar un canvi d’horari per a la reunió.

5.- Per tal motiu, no és cert que Marta Barrachina s’haja assabentat per les xarxes socials de la reunió del dijous 20 d’octubre.

6.-Des de l’equip de govern es lamenten les “manipulacions” des del grup popular, des d’on “sembla que estan dilatant amb tota classe d’excuses aquesta trobada per a parlar dels pressupostos.

7.-Des de l’equip de govern s’insisteix a llançar la proposta de diàleg amb els grups de l’oposició per a poder dissenyar els millors comptes per a 2023 i seguir la senda mantinguda aquest 2022, en la qual s’ha dotat d’ajudes als ajuntaments i a entitats de la província sense precedents en la història de la Diputació.

________________________

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar