Compromís demana avançar en una reducció de la jornada laboral sense retallar salaris

Marzà proposa al Govern estatal que “no val sols intencions, sino que cal fer mesures legislatives per a que les propostes es fagen realitat”

Compromís ha participat en la manifestació del dia 1 de Maig en Castelló amb la perspectiva posada en “avançar en ampliar els drets i millorar les condicions laborals, reduint la jornada de treball i mantenint els mateixos salaris”, ha assegurat el diputat autonòmic, Vicent Marzà.

La proposta que la coalició valencianista ve defenent des dels últims anys pasa per la reducció de la jornada a 32 hores, amb el mateix salari. “Cal tindre més temps de vida per compartir amb la nostra gent, i avançar per millorar les condicions laborals”, i per a que això passe, “no val sols amb intencions declaratives, sino que cal fer mesures legislatives, cal que el govern de l’estat done passes de forma decidida, i es puga avançar en benestar i en drets laborals”. Marzà ha estat present, junt als diputats provincials, David Guardiola i Maria Fajardo, i el portaveu local a Castelló, Ignasi García.

Per la seua part, el portaveu a la Diputació de Castelló, David Guardiola, ha advocat per “millorar les condicions de treball, on la qualitat de vida puga sumar i no restar amb la batalla del temps com a principal condicionant per viure millor. La reducció de la jornada laboral es una proposta fonamental que cal dur-la endavant”.

“Des de Compromís plantegem avançar en drets laborals, per tal de reduir les jornades de treball, i avançar en salaris. Es possible, com s’ha demostrat en la resta d’Europa que econòmicament han crescut després de crear mesures laborals beneficioses per als treballadors i treballadores. Ixe és el sentit per avançar en drets per a la majoria treballadora”, ha finalitzat Marzà i Guardiola.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar