Cinquanta persones participen en l’excursió a la Renegà dins del programa ‘De ruta amb la Dipu’

 

• La marxa, totalment gratuïta, ha sortit a les 18.30 hores i està organitzada amb motiu del bicentenari de la Diputació de Castelló

 

Cinquanta persones han participat avui en l’excursió a la Renegà dins del programa ‘De ruta amb la Dipu’, una iniciativa impulsada per la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari de la institució provincial. Es tracta del vuitè itinerari gratuït d’aquesta iniciativa, per al qual també s’han completat les places disponibles, repetint així l’èxit de les excursions anteriors. La marxa s’ha iniciat a les 18.30 hores.

Les i els assistents han pogut endinsar-se’n en els secrets de la rica biodiversitat d’un dels últims trams salvatges que queden en la costa valenciana. La Renegà és un conjunt de xicotetes cales de roques i arena gruixuda, esculpides a colp de mar i vent, envoltada d’una vegetació enrevessada que la converteix en un lloc pràcticament màgic. És l’entorn ideal pels seus fons marins per a la pràctica del submarinisme o per a anar a passar el dia entre les frondoses pinedes.

Aquesta iniciativa, promoguda per l’àrea de Medi natural, contempla un total de 18 eixides i són totes gratuïtes. Per això, les persones interessades a apuntar-se als itineraris poden formalitzar les reserves de manera gratuïta entrant en la pàgina web de la Diputació de Castelló, a través de l’enllaç https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html en el qual, a més, s’explica per a quina mena de públic es recomana cadascuna de les rutes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar