Catí recupera la connexió telefònica suspesa dimarts passat

La localitat, que va recuperar la nit del dijous la connexió de telefonia fixa, recupera sobre les 14.30 hores de la vesprada la xarxa mòbil

L’Ajuntament de Catí ha vist restablit, sobre les 14.30 hores de hui divendres 7 de juny, la connexió de telefonia que des de dilluns passat nit va deixar d’estar en servici en el municipi.

L’alcaldessa, Mamen Gámiz, ha confirmat que en la nit del dijous es va recuperar el servici de connexió de telefonia fixa. No obstant això, la cobertura mòbil seguia sense estar operativa.
Sobre les 14.30 hores de hui divendres, finalment, la companyia que subministra el servici al consistori, el col·legi, les dos empreses de major envergadura de la localitat i la pràctica totalitat de veïns d’un poble que suma 700 habitants, ha restablert la connexió.

Gámiz ha agraït l’interés prestat pels mitjans de comunicació a un problema que “transmetem a la Subdelegació del Govern, ja que el diumenge 9 de juny hi ha eleccions i les dades s’havien de transferir per telefonia mòbil amb una cadència horària”.

Finalment, després del restabliment del servici, el problema s’ha vist resolt tant per a la jornada electoral com per a la XV Cursa de Muntanya Nocturna que este dissabte pren la localitat amb 600 participants. “Afortunadament, tornem a estar connectats”, ha conclòs la primera edil de la localitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar