Catí llança un SOS per a restablir la connexió de telefonia que manté incomunicada a la localitat des del dilluns

L’Ajuntament de Catí, les dos grans empreses de la localitat i la pràctica totalitat dels veïns són clients de Movistar, companyia que seguix sense recuperar la cobertura

L’alcaldessa, Mamen Gámiz, ha tractat des del dimarts de recuperar un servici que va caure la nit del dilluns. “Hem demanat que agilitzen el restabliment del servici de manera urgent”

L’Ajuntament de Catí ha llançat un SOS per a restablir la connexió telefònica que va caure la nit del passat dilluns i que manté incomunicada a la localitat. L’alcaldessa, Mamen Gámiz, treballa des de fa quatre dies “a recuperar el servici, però seguim sense ell i és un verdader maldecap perquè no sols és l’ajuntament l’afectat, també les dos empreses més fortes de la localitat i la pràctica totalitat dels veïns”.

L’alcaldessa s’ha dirigit a Movistar, companyia encarregada de la prestació del servici, “de manera reiterada i manifestant la urgència de la situació”. “Som una institució pública, les empreses estan patint verdaders maldecaps igual que els veïns que són clients d’esta companyia”.

El problema ha arribat fins a la Subdelegació del Govern. “Som conscients que estem en una setmana de campanya electoral prèvia a la jornada de vot, el pròxim 9 de juny. Hem comunicat a l’Administració la situació excepcional en la qual ens trobem perquè el diumenge s’han de traslladar els resultats telefònicament i som conscients del problema que es generaria si no s’haguera restablit el servici”.

Per tots estos motius, des de l’Ajuntament de Catí relaten la situació “que per a molts ja s’està tornant angoixant”. “Continuarem reclamant a la companyia que ens done una solució i que restablisca el servici. Perquè este és el quart dia en què seguim incomunicats”, ha manifestat l’alcaldessa.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar