Carlos Mazón viatja demà a Catalunya per a mostrar al teixit empresarial català “una Comunitat Valenciana lliure, amable i oberta a la inversió”

  • Traslladarà als empresaris “la nova etapa de creixement, cohesió i estabilitat política de la Comunitat”
  • Es reunirà amb diverses entitats, mantindrà una trobada amb Foment del Treball per a explicar-los “el nou marc valencià d’agilitat administrativa, burocràcia zero i rebaixes fiscals” i visitarà la Casa Regional de València a Gavà
  • El president de la Generalitat ratifica amb esta visita la seua voluntat “d’estretir llaços amb Catalunya” i oferir les millors condicions per a invertir a la Comunitat

 

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, viatjarà demà dimecres 13 de març a Barcelona per a presentar al teixit empresarial i social català “una Comunitat Valenciana lliure, amable i oberta a la inversió”.

Amb este viatge a la ciutat comtal, el primer de Carlos Mazón com a president de la Generalitat, el cap del Consell mostrarà el seu suport al sector empresarial de Catalunya i incidirà en “el canvi de paradigma de la Comunitat Valenciana que ha obert un nou període de llibertat, prosperitat, equilibri i sensatesa”.

Durant la seua visita, el cap del Consell mantindrà reunions amb diverses entitats, tindrà una trobada amb Foment del Treball on oferirà una conferència, i visitarà la Casa Regional de València a Gavà.

“L’objectiu de la trobada -ha assenyalat el cap de l’Executiu valencià- és traslladar-los la nova etapa de creixement, cohesió i estabilitat política del nostre territori i exposar-los la nostra aposta per la llibertat empresarial, el desenvolupament econòmic sostenible i el nou marc d’innovació i inversió que hem posat en marxa”.

Carlos Mazón ratifica amb esta visita la seua voluntat “d’estretir llaços amb Catalunya” i oferir les “millors condicions perquè la societat i les firmes catalanes invertisquen en el nostre territori”.

Comunitat Valenciana, una terra atractiva per a la inversió

El president de la Generalitat aprofundirà en totes les mesures que ha posat en marxa el Consell per a crear un ecosistema “que afavorisca i no pose traves a la inversió, la innovació i l’emprenedoria” perquè “això beneficia la creació d’ocupació, la cohesió social i comporta millors servicis socials i sanitaris”.

Així, exposarà “el nou marc valencià d’agilitat administrativa, burocràcia zero i baixa pressió fiscal” amb les rebaixes tributàries iniciades com la supressió de l’impost de successions i donacions, així com l’eliminació de la taxa turística, entre altres mesures fiscals i deduccions socials en l’IRPF.

Igualment, traslladarà la nova estratègia integral d’innovació de la Generalitat per a fomentar la competitivitat, la capacitat tecnològica empresarial i l’atracció del talent.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar