Carlos Mazón destaca que la Selecció Espanyola de Futbol s’ha convertit en “referent” i “revulsiu” per al suport institucional a l’esport femení

El president de la Generalitat ha rebut una representació de jugadores composta per Ivana Andrés, Enith Salón i Alba Redondo
“L’exemple d’estes professionals suposa un impuls al nostre treball, per a avançar en més instal·lacions, més mitjans i més suport als planters esportius”, ha indicat
El cap del Consell ha elogiat la “determinació de grans dones”, que han fet que l’esport femení “estiga trencant sostres i fronteres”
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha rebut una representació de la Selecció Femenina de Futbol d’Espanya, a la qual ha agraït el fet d’haver-se convertit en un “referent” per a totes les xiquetes a les quals els agrada este esport i en “revulsiu” perquè s’intensifique el suport institucional a l’esport femení.

El president ha subratllat la importància que les xiquetes tinguen en estes esportistes un “espill en el qual mirar-se”. “Eixa imatge, eixos valors i eixa determinació que han vist, els ajudaran en un futur a prendre elles mateixes una decisió”, ha indicat.

Carlos Mazón ha fet estes declaracions durant la recepció que ha oferit a una representació de jugadores de la Selecció Femenina de Futbol d’Espanya, composta per Ivana Andrés, Enith Salón i Alba Redondo, que ha portat fins al Palau de la Generalitat la Copa Mundial Femenina de Futbol 2023. A l’acte ha assistit també el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera.

Ivana Andrés, capitana de la Selecció, és natural d’Aielo de Malferit i juga en el Reial Madrid. Per part seua, Enith Salón és la portera de la Selecció, juga en el València CF i és original de Moncada. Finalment, Alba Redondo, davantera en la Selecció, milita també en el Llevant UD i és d’Albacete.

A totes elles, així com a la resta de l’equip, Carlos Mazón ha felicitat pel recent triomf en el Mundial celebrat a Sidney i els ha manifestat el seu “orgull i agraïment”.

“Gaudirem la Copa, però l’assumirem també com una lliçó a les administracions públiques perquè continuen impulsant encara més l’esport, amb més instal·lacions, més mitjans i més suport al planter“, ha assenyalat el president.

Valors de l’esport

Durant la intervenció que ha fet, Carlos Mazón també ha destacat els valors que representa l’esport que ajuda a “tindre consciència, a saber perdre i guanyar i a competir de manera neta”.

A més, ha destacat la determinació de “grans dones” que han fet que l’esport femení, en general, i el futbol, en particular, “estiga trencant sostres i fronteres”.

Carlos Mazón també ha elogiat l’obstinació del vicepresident Vicente Barrera que “no ha parat fins a aconseguir que s’exhibisca este trofeu a València”, i ha subratllat que “ha sigut la Comunitat Valenciana, primer en l’Ajuntament i després en la Generalitat, un dels primers llocs a acollir el trofeu”.

Carlos Mazón ha destacat el fet que la capitana de la Selecció, Ivana Andrés, haja nascut a Aielo de Malferit i que haja guanyat la Copa justament el mateix any en què es complix el 50 aniversari del cantant Nino Bravo.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar