Carlos Mazón aposta per la rebaixa fiscal i la simplificació administrativa per a atraure noves inversions a la Comunitat Valenciana

Advoca per aconseguir acords en finançament, matèria hídrica, suport al sector ceràmic i ampliació del port de València

Assenyala que el retorn econòmic de les inversions que es fan a la Comunitat Valenciana “està més que demostrat”

El president de la Generalitat destaca que Standard & Poor’s ha millorat la perspectiva del ràting econòmic de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat l’aposta del Consell per la rebaixa fiscal i la simplificació de la burocràcia administrativa per a atraure noves inversions a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha manifestat durant la seua intervenció en l’obertura del II Fòrum Econòmic de la Comunitat Valenciana ‘L’atracció econòmica del Mediterrani’, organitzat per El Español, Invertia i D+I.

En el transcurs de l’acte, el president s’ha referit a la posada en marxa del Pla Simplifica, per a reduir la burocràcia administrativa, així com a la iniciativa Canal Empresa, que possibilitarà que, per primera vegada, una administració pública permeta a una empresa conéixer en temps real en quin punt està el seu expedient. Esta mena de projectes per a empreses són “més operatius que la millor de les subvencions”, segons ha indicat.

Carlos Mazón també ha assegurat que amb l’arribada del nou Govern Valencià, i la presentació dels seus “pressupostos realistes”, ha millorat la perspectiva de ràting econòmic de la Comunitat Valenciana de Standard & Poor’s, que ha passat d’estable a positiva; coincidint amb l’avís realitzat per Moody’s sobre el risc que suposen els pactes del nou Govern per al ràting econòmic d’Espanya.

Segons ha explicat el cap del Consell, esta millora econòmica i de progrés de la Comunitat Valenciana es deu, entre altres factors, a l’aposta del Consell per la baixada d’impostos, l’impuls de la inversió i la disminució de la despesa política, que permet que el pressupost que es destina a serveis socials continue pujant i que la sanitat tinga el pressupost més alt de la història.

Increment de les inversions

Durant la seua intervenció, Mazón ha destacat que el retorn econòmic de les inversions que es fan a la Comunitat Valenciana “està més que demostrat” i que estes inversions no només beneficien el nostre territori, sinó tot Espanya. En este sentit, ha advocat per continuar oferint “estabilitat i equilibri” perquè puguen continuar arribant noves inversions.

En este context, el president ha oferit arribar a un acord en les matèries més transcendents per a la Comunitat Valenciana, com ara l’ampliació del port de València, el suport al sector ceràmic, l’aigua, la rebaixa de la pressió fiscal, el foment de les inversions i l’aposta per la innovació, i “posar la nostra terra per damunt de qualsevol cosa”.

Finalment, ha subratllat que “el progrés, la capacitat de creixement i inversió de la Comunitat Valenciana ha de ser intocable”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar