Candela Anglés Borrás, portaveu del PP a l’Ajuntament de Càlig i Diputada Autonòmica rebutja l’arranjament de camins rurals en el seu municipi

L’alcaldessa Ernestina Borrás afirma que posa per davant els interessos de partit al del seu poble.

Candela Anglés Borrás, portaveu del PP a l’Ajuntament de Càlig i Diputada Autonòmica rebutja l’arranjament de camins rurals en el seu municipi després de votar en contra de l’esmena presentada pel grup socialista al Pressupost de la Generalitat 2024.

En aquesta esmena rebutjada pels diputats de PP Vox, es demanava una partida de cinc milions d’euros per a l’arranjament de camins rurals en determinats municipis. A la província de Castelló un d’aquests és Càlig.

L’alcaldessa del municipi, Ernestina Borrás ha denunciat el comportament de la portaveu de l’oposició municipal del PP, Candela Anglés “que ha anteposat les ordres del partit als interessos del seu poble demostrant una actitud hipòcrita en funció d’estar en l’oposició o en el govern”.

L’alcaldessa socialista recorda que actualment hi ha almenys tres camins municipals necessitats d’arranjaments importants com són el camí Llecunes, camí Els Tosses i Camí de la Ratlla del terme Càlig Benicarló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar