Cabanes equipa les seues noves instal·lacions de serveis socials amb els fons de la Diputació a través de la Mancomunitat de la Plana de l’Arc

La vicepresidenta, Patricia Puerta, ha visitat el local al costat de l’alcaldessa, Virginia Martí

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat junt a l’Alcaldessa de Cabanes i diputada provincial, Virginia Martí, les noves instal·lacions de serveis socials que s’han construït en la localitat.

Aquestes instal·lacions han sigut dotades d’equipament gràcies a la subvenció que la Diputació ha adjudicat a la Mancomunitat Plana de l’Arc, destinada a dotar de recursos econòmics a les zones bàsiques d’atenció primària.

El nou local alberga tots els serveis relacionats amb aquest àrea en un nou edifici més funcional i totalment accessible. Les obres han consistit en la demolició de part de l’edifici anterior, i construcció, en planta d’accés, de tres nous espais dedicats a consultes de Serveis Socials i psicologia, un espai dedicat a administració i zones comuns.

En la primera planta s’ha habilitat un espai per a situar el Servei per a la Promoció de l’Autonomia Personal. També s’han creat espais necessaris és aquest tipus d’edificis, com són una sala polifuncional, un magatzem i una zona de descans per a les persones que treballen en el centre.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar