Blanch (PSPV-PSOE): “La resposta del partit socialista davant la pandèmia i els seus efectes ha sigut ràpida, responsable, ferma i, sobretot, justa”

Blanch (PSPV-PSOE): La resposta del partit socialista davant la pandèmia i els seus efectes ha sigut ràpida, responsable, ferma i, sobretot, justa”

 

El Comité Provincial del PSPV-PSOE de Castelló aprova la gestió de l’executiva amb un suport del 97,4 % i sense cap vot en contra

 

Castelló, 27-02-2021

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat que el partit socialista “és l’única opció vàlida per a la reconstrucció”. Blanch ha fet estes declaracions en la seua intervenció en el Comité Provincial celebrat este matí de manera telemàtica i en la que s’ha aprovat la gestió de l’executiva amb un suport del 97,4 % i sense cap vot en contra. L’acte també ha comptat amb els saludes de la secretària de Ciutadania i Valors Republicans de la Comissió Executiva Nacional i consellera de Sanitat, Ana Barceló, i la secretària executiva contra la Violència de Gènere de PSOE, diputada nacional i portaveu adjunta del grup parlamentari socialista, Susana Ros.

 

El secretari provincial ha destacat que la resposta del partit socialista davant la pandèmia i els seus efectes ha sigut “ràpida, responsable, ferma i, sobretot, justa”. “La resposta ha sigut justa i social”, ha asseverat i ha afegit que “la nostra ha sigut la millor gestió possible davant la major crisis dels últims cent anys”.

 

Com a exemple d’eixa gestió, Blanch ha valorat que “estem lluitant contra el virus amb la vacuna, reforçant el sistema sanitari com mai abans s’havia fet, estem ajudant a les i els autònoms, estem del costat dels treballadors i les treballadores, de les xicotetes i mitjanes empreses, de les famílies i dels més vulnerables. En definitiva, estem al costat de les persones i, per això, som el partit que necessita la ciutadania, sempre, i ara més que mai”.

 

A més a més, el secretari provincial ha fet menció als pressupostos per a Castelló “més grans de la història” del govern central, de la Generalitat i de la Diputació, “per a reactivar la província, per a reconstruir el que hem perdut, per a tornar com més prompte millor a la normalitat i, fins i tot, més forts”. Blanch també ha destacat que la gestió ha anat sempre de la mà dels experts i les expertes per garantir la salut, i que totes les decisions preses per frenar els contagis han estat acompanyades per línies d’ajudes econòmiques per a tots els sectors afectats. “No abandonem a ningú, no deixem ningú enrere”, ha remarcat.

 

Exemple de bon govern

Finalment, el dirigent socialista ha valorat que, entre totes les lliçons de vida que ens està donant esta pandèmia, “està el fet que les úniques polítiques amb les quals es pot fer front i superar esta situació són les polítiques de la socialdemocràcia”. “Amb este ideari estem treballant i ho seguirem fent demostrant amb nota que som exemple de bon govern i de concòrdia. I si 2020 ha sigut l’any de la pandèmia, 2021 serà l’any de la recuperació, una recuperació en què, gràcies al partit socialista, ningú quedarà enrere”, ha afegit.

 

Per a poder emprendre la recuperació, Blanch ha fet al·lusió a la necessitat de posar tots els recursos possibles per a aconseguir que el partit afronte este 2021 en les millors condicions. “Hem de seguir a l’avantguarda de l’acció política, connectant en primera línia amb la ciutadania. Perquè no és el mateix que, en situacions complexes com la que vivim, governen els socialistes procurant que ningú es quede enrere, que el fet que governara la dreta, deixant darrere més desatenció i desarticulació de l’estat del benestar”, ha conclòs.

 

Per part seua, la secretària de Ciutadania i Valors Republicans de la Comissió Executiva Nacional i consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha agraït tot el treball que s’ha realitzat a la província de Castelló i ha valorat l’exercici de responsabilitat dels i les castellonenques.

 

Finalment, la secretària executiva contra la Violència de Gènere de PSOE, diputada nacional i portaveu adjunta del grup parlamentari socialista, Susana Ros, ha traslladat a l’executiva provincial el seu agraïment “per no oblidar la labor orgànica i haver estat al peu de carrer, recorrent el territori, atenent les necessitats que s’han traslladat”.

 

Exercici de transparència

Cal assenyalar que el PSPV-PSOE de la província de Castelló ha celebrat hui el comité provincial de manera telemàtica, al mateix temps que s’ha pogut seguir a través de Facebook Live. D’esta manera, l’executiva provincial d’Ernest Blanch es manté a l’avantguarda en la celebració d’actes interns adaptats a la situació de pandèmia, en un clar exercici de transparència del partit.

 

L’executiva provincial, conscient de la importància de la participació activa de la militància, ha fet un esforç tècnic majúscul per a poder celebrar el comité provincial, atès el compromís decidit de fer del partit, un partit transparent. Així, la mesa del comité ha quedat instal·lada a la Casa del Poble de la Vall d’Uixó i la realització ha sigut telemàtica a través d’una aplicació de videoxat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar