Blanch (PSPV-PSOE): “La del partit socialista ha sigut la millor gestió possible front a la pandèmia”

El secretari general provincial destaca, amb motiu de l’aniversari de la declaració de l’estat d’alarma, “l’esforç titànic” que, des del primer moment, s’està fent “per salvar vides, salvar llocs de treball i salvar empreses”

 

Castelló, 13-03-2021
”La nostra ha sigut la millor gestió possible enfront de la pandèmia”. Així s’ha expressat el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, amb motiu de l’aniversari de la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària de la COVID-19 el passat 14 de març de 2020. Una data en la qual el secretari provincial ha fet arribar una carta a la militància.

 

Blanch valora “l’esforç titànic” que, des del primer moment, està fent el partit socialista “per salvar vides, salvar llocs de treball i salvar empreses”. “Des del primer moment de l’emergència sanitària, la premissa del partit socialista va ser superar esta crisi sanitària, econòmica i social derivada per la pandèmia i fer-ho totes i tots junts, sense que ningú es quedara enrere. Esta no anava a ser igual que la crisi de 2008. No anaven a pagar els mateixos. Esta vegada, es rescatarien a les persones i no als bancs”, afirma.

 

El secretari provincial fica com a exemple “la major mobilització de recursos feta mai per les administracions per protegir als més vulnerables”, com han sigut els pressupostos del Govern d’Espanya, la Generalitat Valenciana i la diputació “més grans de la història per a Castelló”. “El president del Govern, Pedro Sánchez, el president Ximo Puig i el seu Consell, i el president de la diputació José Martí seguixen treballant intensament per a protegir i garantir tots els serveis a la ciutadania. Perquè davant una crisi, les retallades no tenen lloc”, assenyala.

 

Blanch també ha fet referència al “reforç sense precedents” fet al sistema sanitari i de benestar social “que ens obri ara una nova esperança: la vacuna”. “Hem de seguir, amb peu ferm, com ho vam fer ara fa un any, i com ho seguirem fent fins que guanyem la batalla al virus. Tots els esforços i sacrificis valen la pena per a recobrar com més prompte millor la nostra forma de viure. Més ara quan la vacuna ens ha obert el camí de l’esperança, per a aconseguir eixe objectiu”, afegeix.

 

Finalment, el secretari provincial destaca que “és el moment d’atendre i reprendre totes les coses que s’estan plantejant a les nostres comarques i que, en alguns casos, la COVID-19 ha deixat parades, i en altres ha accelerat, i assolir els grans reptes del progrés: la transició ecològica que preserve el medi ambient i la vida; la transició digital que impulse una economia més productiva; la cohesió social que acabe amb les desigualtats socials; i la plena igualtat de la dona”, conclou. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar