Blanch destaca “el percentatge sense precedents” de joves en càrrecs orgànics i institucionals i es compromet a augmentar-lo

L’actual secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i candidat a la reelecció ressalta que el projecte de ‘Sumem més futur’ “és el projecte de la joventut i el progrés”

L’actual secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i candidat a la reelecció, Ernest Blanch, ha destacat, en un acte celebrat este matí amb representants de joves militants de diferents comarques, “el percentatge sense precedents” que els i les joves han tingut en càrrecs orgànics de l’executiva que va ser elegida en el congrés d’Almenara en 2017, així com també en càrrecs institucionals. “Fa quatre anys vam renovar el 80% dels càrrecs de l’executiva i vam establir un rècord: que 2 de cada 10 d’eixos membres eren joves. Ara, no deixarem de confiar en els joves, ni en el mèrit, ni en les ganes de canvi”, ha afirmat el candidat.

A este respecte, Blanch ha assenyalat que el projecte de ‘Sumem més futur’ “és el projecte de la joventut i el progrés, i per això el nostre compromís és d’augmentar estos percentatges i seguir donant oportunitats a la gent vàlida del nostre partit, tinga l’edat que tinga. Perquè ningú ha donat més oportunitats a la gent jove que aquesta executiva, i ho seguirem fent”. “Som, de nou, la candidatura de la renovació, del progrés i dels i les joves. Som una executiva jove, amb més joves que mai, i la que més confia en elles i ells, amb fets, no amb paraules”, ha afegit.

Blanch ha destacat el fet que ha sigut l’actual executiva la que els ha donat més oportunitats “perquè s’ha apostat per la gent que té ganes de canviar la província, que té energia i que posa el cor en voler canviar les coses, que és el que els i les nostres joves estan demostrant sobradament”. “Crec en un partit que dóna oportunitats a la gent vàlida, siga qui siga i tinga l’edat que tinga. Nosaltres defensem que en aquest partit som tots iguals i, per tant, que totes i tots tenen les mateixes possibilitats, segons els mèrits i la capacitat. I defensar el mèrit, com hem fet sempre en aquest projecte, ha significat que el PSPV aconseguisca els millors resultats electorals de tota la seva història”, ha destacat en la seua intervenció.

L’actual secretari general provincial ha anunciat que “anem a consolidar un contacte permanent amb els i les joves per generar dinàmiques d’acció, treballar de manera molt accentuada en la formació, i analitzar conjuntament la manera de poder generar una escola de càrrecs i de polítics perquè la nova generació política estiga ben preparada per al futur”. Així mateix, també s’impulsaran trobades trimestrals amb joves per tractar problemàtiques que els afecten com la vivenda, l’ocupació, drets, educació, emancipació, etc.

Cal assenyalar que la candidatura de ‘Sumem més futur’ que lidera Ernest Blanch és un gran projecte col·lectiu, plural i vertebrador de tot el territori que ha aconseguit més de 550 avals i 360 adhesions al manifest ( https:// sumemmesfutur.wordpress.com), i que aquest suport compta amb representació de les cinc comarques orgàniques, així com de més de 30 alcaldes i alcaldesses.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar