Blanch afirma en Benicarló que “intensificarem l’agenda política i estratègica a totes les comarques amb la vista posada al 2023”

L’actual secretari general del PSPV-PSOE i candidat a la reelecció explica que iniciatives d’èxit com ‘Parlem de…’ i ‘Fem PSPV’ es deslocalitzaran i augmentaran la seua periodicitat

 

L’actual secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i candidat a la reelecció del càrrec, Ernest Blanch, ha afirmat en Benicarló que “intensificarem l’agenda política i estratègica a totes les comarques amb la vista posada en 2023”, any de les eleccions. Per a això, Blanch ha explicat que iniciatives d’èxit com ‘Parlem de…’ i ‘Fem PSPV’ es deslocalitzaran i augmentaran la seua periodicitat.

 

Per una banda, les jornades ‘Parlem de…’ que ha impulsat l’actual executiva s’ampliaran a les comarques “amb l’objectiu de seguir evolucionant mirant al futur del nostre partit, portar els debats de l’acció política a les comarques, i tractar també assumptes de la mateixa comarca”, ha explicat Blanch en la trobada amb la militància de Benicarló.

 

Blanch també ha assenyalat que esta expansió de les jornades ‘Parlem de…’, i també les de ‘Fem PSPV’ “permetrà tractar temes d’interés general deslocalitzats al territori i especialitzat en temes centrals de l’acció política, de la gestió municipal o de temàtica d’actualitat, donant més protagonisme als pobles on hi ha militància socialista”.

 

Cal recordar que l’actual executiva que lidera Ernest Blanch ha dut a terme diverses trobades a través de la iniciativa ‘Parlem de…’ en les que s’han abordat assumptes tan rellevants com l’educació en diversitat, la Llei Zerolo, el dret a una mort digna i la igualtat salaria, entre altres. En les mateixes han participat càrrecs orgànics de gran rellevància com la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, la secretària executiva de Sanitat del PSOE i diputada per Astúries, María Luisa Carcedo, i el secretari executiu de LGTBI de PSOE, Víctor Gutiérrez, entre altres.

 

Així mateix, a través del ‘Fem PSPV’ s’han visitat totes les comarques per a portar càrrecs que coneguen a cada agrupació, i parlar del futur i de les necessitats de cada municipi en el seu dia a dia. “També esta proposta ha sigut molt ben acollida per les agrupacions, alcaldes, alcaldesses i portaveus, per al qual cosa s’intensificarà perquè augmente la seua periodicitat”, ha afirmat Blanch.

 

Cal recordar que el candidat Ernest Blanch ha assolit més de 550 avals de les cinc comarques orgàniques (Plana Baixa, Alto Palancia, Plana Alta, Alcalatén-Millars i Ports-Maestrat) per a validar la seua candidatura, una xifra que suposa més del doble dels avals necessaris (el mínim d’avals és de 244 i el màxim és de 305, el que correspon al 12 i el 15%, respectivament, del cos electoral —PSPV-PSOE / JSPV— de la província).

 

Este fet és un exemple de la força i de les mostres de suport que està rebent Blanch des que va anunciar a Morella que es presentava com a candidat, un suport que també queda reflectit amb les més de 360 adhesions amb les quals compta el manifest “Sumem més futur” ( https://sumemmesfutur.wordpress.com), entre les quals destaquen més de 30 alcaldes i alcaldesses.

 

Castelló, 28 de desembre de 2021

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar