Besalduch reivindicar la construcció de la passarel·la de Sant Rafael del Riu com una “important millora en la seguretat dels vianants”

La secretaria general comarcal afirma que aquesta no haguera estat possible sense l’impuls del Govern de Ximo Puig

El PSPV-PSOE de la comarca d’Els Ports-Mestrat ha visitat Sant Rafael del Riu per comprovar de primera mà la construcció de la passarel·la que uneix el municipi amb Barri Castell junt amb la portaveu del PSPV en la localitat, Maria Lourdes Cuartiella. La secretaria general comarcal, Ana Besalduch, ha reivindicat aquesta com “una important infraestructura per a la millora de la mobilitat que facilitarà als vianants creuar amb seguretat”. La secretaria comarcal també ha explicat que aquesta construcció compta amb una inversió de 357.525,96 euros i suposa un abans i un després en el municipi de Sant Rafael, ja que separarà el trànsit de vehicles del trànsit de vianants i bicicletes i millorarà la seguretat viària.

Durant la visita, emmarcada dins la campanya impulsada pel PSPV amb el nom ‘L’Oportunitat està ací’, Besalduch ha afirmat que “gràcies a l’impuls del govern de Ximo Puig s’ha fet realitat una reivindicació històrica de Sant Rafael i és un reflex de com els i les socialistes treballem de manera constant per millorar la vida de les persones”.

La jornada també ha transcorregut a Rossell, on els i les socialistes de la comarca, junt amb l’alcalde de la localitat, Evaristo Martí, han visitat les obres que està duent a terme la Diputació de Castelló per a la millora i adequació de la CV-100 entre el mateix municipi i Sant Rafael del Riu. Aquestes obres compten amb una inversió d’1,3 milions d’euros en els darrers dos anys que repercutirà en un augment de la seguretat viaria i un major desenvolupament econòmic de la localitat.

Segons ha explicat Martí, “l’adequació d’aquesta carretera suposarà un punt final a les constants inundacions del vial en èpoques de molta pluja”. El mateix alcalde ha afirmat que les obres continuaran al llarg del 2023 amb l’ampliació de la carretera fins a 7 metres d’amplària.

A la visita també han estat presents l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer; el diputat autonòmic Ernest Blanch; i una representació de companys i companyes socialistes d’Els Ports-Maestrat.  

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar